logo

Чудо като това, което стана със 7 пожарникарки, не се бе случвало! (СНИМКИ)

Чудо като това, което стана със 7 пожарникарки, не се бе случвало! (СНИМКИ)

Изглежда, че във водата в Северна Каролина има голяма аномалия, която прави хубави неща

Нещо супер необичайно се случи в местната пожарна в американския град Солсбъри. Изглежда, че във водата в Северна Каролина, наистина има голяма аномалия.

До този извод може да достигне всеки, които се запознае с необикновената история на седем от пожарникарките, които работят в спасителната служба.

За случилото се с тях разказа фотографката Бриана Митчеле.

„Трябваше да разкажа и покажа на света необикновената им история. Такова нещо може би никога досега не се е случвало“, споделя Бриана.

Оказа се, че и седемте пожарникарки са бременни. По едно и също време. Но за успокоение на всички от различни мъже.

Бъдещите мами с удоволствие участваха в груповите снимки. На тях те позираха с униформите си, но също така и с дрешките на бъдещите си бебчета.

Бебетата се очаква да се родят през април, май, юни, август и септември. Фотографката споделя, че шест от седемте жени ще стават майки за първи път и изключително много се вълнуват от предстоящото събитие.

Това обаче не е първата уникална история с много бременни от една месторабота. Болница в Мейн в момента се подготвя за още по-голям бейби-бум, защото девет от медицинските сестри в родилното отделение са бременни и очакват да станат майки през следващите няколко месеца. / jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай