logo

Чудото, което стана с Бетани и Тим, се случва веднъж на 15 милиона! СНИМКИ

Чудото, което стана с Бетани и Тим, се случва веднъж на 15 милиона! СНИМКИ

Историята на младите родители е толкова необикновена, че си заслужава да бъде разказана

Животът на Бетани и Тим Уеб се обърнал с краката нагоре след първия ултразвук в лекарския кабинет. Историята на младите родители е толкова необикновена, че си заслужава да бъде разказана! 

Бетани и Тим се запознали през 2013 г. Две години по-късно решили да се оженят, а няколко месеца по-късно научили радостната вест, че скоро ще стават родители.

Сияещи от щастие, двамата отишли на лекар, за да се уверят, че бременността протича нормално и бебето се развива както трябва. Лекарят, който извършвал прегледа с видеозон, буквално загубил да слово, когато погледнал монитора.

Историята на това семейство с 3 двойки близнаци ще ви шокира СНИМКИ

За първи път в кариерата си мъжът с бяла престилка се сблъсквал с подобно чудо! В корема на Бетани имало четири еднакви момиченца.

Тим едва не припаднал от чутото, а бъдещата майка дълго време била убедена, че лекарят се е объркал. Все пак вероятността да се случи подобно нещо била 1 на 15 милиона!

Още повече, че бебетата били заченати по естествен път и в семействата на двамата съпрузи до този момент не е имало случай на многоплодна бременност! 

Александра мислеше, че чака близнаци, но резултатите от видеозона я шокираха толкова много, че започна да плаче (СНИМКИ)

Бременността на Британи протекла нормално и в 33-ата седмица, през юни 2016 г., с помощта на цезарово сечение, тя родила четири абсолютно еднакви и здрави момиченца - Абигейл, Микейла, Грейс и Емили.

Абигейл била най-голямата, а Микейла се родила последна. Емили пък била най-едрата от всички.

В началото, за да различават бебетата, Тим и Бетани решили да лакират ноктите на краката им в различни цветове.  

Всяко бебе си имало собствен характер.

Джанет и съпругът й отидоха на видеозон и чуха нещо плашещо, което преобърна живота им! 35 години по-късно... (СНИМКИ)

Абигейл била много гласовита и веднага си "казвала", ако е недоволна от нещо.

Емили пък била много активна. Грейс обичала хората и вниманието, а Микейла била най-спокойната, въпреки че също обичала да плаче.   

Четирите деца са четворно щастие. Но и огромни разходи. 

Меган бе на седмото небе, когато разбра, че чака близнаци, но докторът бързо помрачи щастието й, след като й съобщи, че...

Само си представете как трябва да смените 48 памперса на ден! А те все пак струват пари. 

"Доста е трудно да се грижиш за четири малки деца наведнъж. Но това е прекрасно! Сигурна съм, че ще мога да се справя", казва младата майка. 

Интернет потребителите останали във възторг от невероятната история на семейството и решили да им помогнат с каквото могат. 

Благодарение на щедростта им семейството на Уеб успяло да закупи всичко необходимо за прекрасните си момиченца: столчета за кола, памперси, одеяла, дрехи и дори микробус.

Историята на тези близначки ще ви остави без думи СНИМКИ

Имало и хора, които направо идвали в дома им и предлагали да помогнат с грижите за четиризначките. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

  

Коментирай