logo

Чудото с 30-г. Алина шокира лекарите СНИМКИ

Чудото с 30-г. Алина шокира лекарите СНИМКИ

Това беше голям шок за нас. Наистина е невероятно, признава тя

30-годишна жителка на Източен Лондон забременя два пъти в рамките на една седмицата противно на прогнозите на лекарите, пише Daily Mail.

Мечтата на Алина Лука била да има голямо семейство. За съжаление, опитите й да забременее втори път постоянно удряли на камък заради проблемите й с щитовидната жлеза. А лекарите оценявали шансовете й да стане майка за втори път едва на 5%. 

Лекарите й казаха, че е бременна, а 2 минути по-късно... СНИМКИ

След две години неуспешни опита със съпруга й решили да се откажат и да се съсредоточат върху отглеждането на първото си дете. По време на рутинен ехограф обаче станало ясно, че е бременна не с едно, а с две бебета, които са заченати с разлика от седмица. 

Рядкото явление, при което яйцеклетката е оплодена от сперма и се имплантира в матката втори път, само няколко дни или седмици след първия, се нарича суперфетация.  

Невероятната история на тези близначки шокира TikTok

На 15 март Лука ражда две момиченца с почти идентични ръст и тегло. Въпреки че се появяват на бял свят в един ден, Ели и Мили не са близначки. 

Щастливата майка смята, че случилото се с нея не е нищо друго освен "чудо", като се има предвид, че се е молила само за още едно дете. 

"Забременях, докато вече бях бременна. Не мислех, че е възможно. Попитах лекаря: "Сериозно ли говориш? Как е възможно да забременееш, когато вече си бременна?

Бременна отиде да ражда, уверена, че водите й са изтекли, и умря от срам, разбирайки...

Казаха, че е много рядко, но се случва. Чудо е, че това ми се случи", разказва тя. 

"Молехме се за едно бебе и казахме, че ако не се случи, не можем да направим нищо по въпроса, а след един месец разбрах, че съм бременна. Това беше голям шок за нас. Наистина е невероятно", добавя госпожа Лука. /jenata.blitz.bg  

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай