logo

Джендър идиотия направи красивото момиченце на Джоли и Брад Пит в пъпчиво момче СНИМКИ

Джендър идиотия направи красивото момиченце на Джоли и Брад Пит в пъпчиво момче СНИМКИ

Направо не е за вярване каква трансформация претърпя русото ангелче Шило, което сега е Джон

Това, което може да се случи в Холивуд винаги може да изненада всички. Но когато към екстравагантността на знаменитостите, които живеят там се добави и джендър идеологията нещата могат да излязат извън контрол.

Джендър дивотия: Актриса и актьор навлякоха един и същ тоалет! Шокиращи СНИМКИ

Доказателство за това е странното нещо, което се случи с едно от красивите русокоси момиченца на вече разделилите се холивудски знаменитости Анджелина Джоли и Брад Пит.

Преди време от jenata.blitz.bg ви показахме шокиращи разкрития за бившата звездна двойка и едно от децата им.

Малко преди това от jenata.blitz.bg публикувахме и снимки, които показаха какво изненадващо нещо направи Анджелина с децата си, а 12-годишната й щерка Шайло потресе всички.

Именно за нея ще поговорим сега. Най-голямата родна дъщеря на известната холивудска двойка сега изглежда като тийнейджърка.

Тази година Шайло навърши 13 години. Но оказа се, че детето не мечтае за първия си грим, красиви рокли и момчета, както правят обикновените момичета на тази възраст. 

Като дете Шайло казала на родителите си, че иска да бъде момче. Тази новина се разпространи по целия свят, където някои укориха родителите за лоялността им, а други смятаха, че това е проста детска глупост.

Въпреки опитите на майка й да се обърне към лекарите, позицията на Шайло не беше променена, тя също помоли близките й да я наричат Джон. 

Но не само това.

Така постепенно красивата дълга руса коса, която придаваха на Шайло вид на малко и невинно ангелче, че и сладките й тоалети бяха заменени от къса „момчешка” прическа и спортен стил на обличане. 

На социални събития Шайло винаги идва в мъжки класически костюм.

Само едно нещо при нея/него остава непроменено - естествената й красота. Все пак от такъв „чистокръвен“ съюз като този между Анджелина и Брад, Шайло получи всичко най-добро: изразителни ярки очи, спретнат нос и плътни и сочни устни. 

Мнозина пророкуваха детето да има кариера на модел, но предвид сегашния й вид това едва ли е възможно.

Между другото родителите винаги са подкрепяли най-голямата си дъщеря. Според американски медии те дори я завели при пластични хирурзи, които да помогнат на момичето им да стане момче.

Лекарите обаче посъветвали всички да изчакат малко, тъй като Шайло е в тийнейджърските си години и може да промени мнението си. / jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

еде

еде 22.05.2020 14:35

След хормоналната трансформация остава да се трансформира и в педалче за да бъде удоволствието пълно. От това същество нищо няма да стане. Може един ден да го показват по панаирите.... Детето НЕ МОЖЕ да се определи самО - винаги някой му "ПОМАГА".