logo

Ема, която още кърми 5-годишната си дъщеричка, направи феноменални СНИМКИ (18+), които взривиха мрежата

Ема, която още кърми 5-годишната си дъщеричка, направи феноменални СНИМКИ (18+), които взривиха мрежата

29-годишната фотографка Ема Шардоу Хъдсън, която е и майка на 2-годишен син на име Оли и 5-годишната Алекс, реши да разбие всички табута по темата за кърмене на обществено място.

Младата майка, която живее в Гримсби, все още кърми двете си деца и не се притеснява да говори по темата. И не само това. Тя насърчава и другите майки спокойно да кърмят децата си на обществени места и да не се притесняват от хорското мнение.

Затова Ема решава да разчупи стигмата на публичното кърмене като улови тези нежни моменти между майките и техните бебета.

Тя казва, че снимките й показва не голотата на жената, а щастливите майки, в чиято гръд сладко са сгушени малките им дечица.
които се притискат с малките си.

„Фактът, че тези жени могат да възпитават собствените си деца както те решат и да могат да ги хранят и защитават както преценят, че е уместно е невероятно”, споделя още Ема.

А ето ги и красивите моменти на кърмещи майки. / jenata.blitz.bg
 

 

Коментирай

умница

умница 27.06.2018 13:35

Това е УЖАСНО! Няма нищо красиво в това, големи деца да вадят на показ огромните гърди на майките, да ги лапат неизмити и потни. Грозно е и извратено!

ха-ха

ха-ха 27.06.2018 22:26

Извратеняците нямат край. И най-извратеното е, че го крият зад благовидната причина за грижа за децата. Чудя се, кога ще измислят нещо, свързано с "хоботчето" на тати. Защо не, всичко е от любов към децата!

Кака Гинка

Кака Гинка 28.06.2018 2:16

Щом смятате това за красиво и невинно,защо слагате +18 ?! Доста от прословутите европейски "ценности" нещо не се прихващат на нашенска почва,защо ли? А иначе и ние си имаме народна приказка на тая тема: "Юнакът що бозал 25 години"...

змей

змей 28.06.2018 11:17

Горкото дете!