logo

Гореща бавачка споделя горчивия си опит със съпругите и техните мъже

Гореща бавачка споделя горчивия си опит със съпругите и техните мъже

Има семейства, които ми казват, че не съм подходяща за тях, споделя тя

Амбър Персефон работи като бавачка във Великобритания. Попринцип тя е щастливка, тъй като има наистина атрактивна външност. Красотата й обаче в случая определено не й помага. Тя разказва опита си с редица семейства и най-вече с грешните разбирания на съпругите.

"Има семейства, които ми казват, че не съм подходяща да бъда тяхна бавачка, защото съм привлекателна. Една майка ми отказа работа, тъй като външността ми щяла да привлече „нежелано внимание“. Ето защо смятам, че е ужасно жалко , че британската звезда Джана Крамър си признава, че съзнателно не наема бавачки, тъй като са "привлекателни". Когато чух това, първата ми мисъл беше за децата й. Наемането на подходяща бавачка, която ще се грижи и подкрепя децата ви, е важно решение. Да се ​​позволи проблемите и недоверието между двойката да диктуват това кой ще се наема на работа може да повлияе зле върху децата", добавя Амбър.

Кейт Мидълтън разкри тайните си за възпитание на деца! Не е за вярване коя холивудска звезда изкопира метода й

Когато започнала кариерата си, бавачката била на 23-годишна възраст. "Бях настроена да бъда съвременната Мери Попинз. Първата ми работа беше при много приятно семейство. При пристигането си паркирах колата пред портата и първия човек, който срещнах, бе майката в семейството. Спомням си първото нещо, което тя ми каза през отворения й прозорец: „Ти си още по-красива отколкото на снимката“, казва тя.

"Никога няма да рискувам нищо, което би могло да сложи край на кариерата ми, или пък да разруша нечие семейство. Не считам себе си за модел, дори не знам как да се гримирам. За щастие в този първи случай лицето ми не се отрази на получаването на работата. Майката видя как се отнасях с децата й, как работех и доказвах уменията и качествата си. Имах прекрасна връзка със семейството и съпругът й никога не ми се нахвърли", добавя Амбър.

8 прости трикчета, с които ще разберете дали в дома ви са влизали неканени гости

Малко след това абонати в известен уебсайт в Обединеното кралство за детегледачки предложили работа на момичето. "Дори не бях отговорила, когато видях, че ми е изпратено второ допълнително писмо с думите: „Когато гледаме снимката ви, смятаме не сте подходяща, тъй като бихте привлекли нежелано внимание, докато сте около децата ни“. Бях шокирана. След това съобщение уебсайтът се свърза с мен и ми даде подобрено членство като извинение. Но аз бях много разстроена. Само защото аз или някоя друга детегледачка можем да се считаме за привлекателни, не значи, че сме некомпетентни, опасни за децата или бихме създали евентуален проблем в брака", казва още тя.

Никога не правете тези 6 неща, ако не искате да го загубите завинаги!

След това Амбър получавала много други изказвания спрямо нея, с които все повече и повече осъзнавала, че хората я възприемат като "горещата бавачка". 

"Аз съм тъжна, но най-вече разочарована от тази промяна в обществото. Изглежда като огромна промяна спрямо времето, когато детегледачките бяха посрещани в семейния дом единствено с цел грижа за децата.Цялата тази ситуация може да спре детегледачки като мен да вършат работата, за която са се трудили толкова много и която ги прави толкова щастливи. Когато наемате бавачка, единствените хора, за които трябва да мислите, са децата, а не брачните или личните отношения. Децата са тези, които ще прекарват времето си с бавачката, а не съпругът ви", заключва Амбър./jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

Аврора

Аврора 06.05.2019 19:54

Жените просто си познават стоката която са взели за съпруг. Момичето да се радва, че няма да попадне между шамарите!

стани богат!

стани богат! 08.05.2019 0:38

Трябват ти пари ? Опитай късмета си тук !Нон стоп печалби !https://bit.ly/2vGdh7g

milka

milka 08.05.2019 11:04

Отслабни без никакви усилия с диетичния спрей !Намалява апетита и подтиска чувството на глад така помага да свалиш бързо илишните килограми ! http://bit.ly/2DDbBNt