logo

Гръмна истинска бомба на Острова, свързана с Меган Маркъл

Гръмна истинска бомба на Острова, свързана с Меган Маркъл

Медии с шокиращо разкритие за херцогинята на Съсекс

Медии на Острова спекулират, че Меган Маркъл отново е бременна. Доказателства намират в езика на жестовете и в това, че си пази корема с ръце.

Преди време от jenata.blitz.bg ви показахме как експерт по езика на тялото разкри огромна тайна, свързана с Меган Маркъл. След това пък споделихме с какво херцогинята на Съсекс успя да подпали жесток скандал. 

Освен това медиите припомнят желанието й да пътува до Калифорния, което свързват с евентуалната втора бременност. Според news!, Mеган е споделила, че иска да бременее в родината си, пише "Монитор".

Изтече много интимна СНИМКА на Меган Маркъл

"Космополитън" пък писа, че принц Хари наскоро живо се интересувал от това как се гледа второ дете.

Фенове се питат: Коя е мистериозната жена с принц Хари и Меган Маркъл? СНИМКИ

Меган Маркъл е родена в Лос Анджелис. Баща ѝ, Томас Маркъл, който живее в Росарито, Мексико е носител на награда Еми като директор на осветлението. Неговата професия въвежда Меган в средите на Холивуд. Баща ѝ е бял, което прави Меган Маркъл от смесена раса.

Жесток удар по Меган Маркъл, херцогинята предадена от близък СНИМКИ

Майка ѝ е потомка на чернокожи роби от щата Джорджия, докато баща ѝ е потомък на холандски, английски и ирландски заселници. Сред предците на баща ѝ са капитан Кристофър Хъси, крал Робърт I от Шотландия, сър Филип Уентуърт и съпругата му Мери Клифърд, потомка на крал Едуард III на Англия.

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай