logo

Индийка, която никога през живота си не е правила секс, роди първото си бебе (СНИМКИ)

Индийка, която никога през живота си не е правила секс, роди първото си бебе (СНИМКИ)

Запознайте се с Ревати Бордавекар. През живота си младата индийка никога не е правила секс, но въпреки това преди месец на бял свят се появи първородната й рожба!

30-годишна жена страда от тежка форма на вагинизъм - заболяване, при което мускулите на вагината се свиват толкова силно, че правят невъзможно всяко проникване, включително и полов акт. 

За първи път Ревати се сблъскала с непоносима болка във влагалището на 22 години, когато се опитала безуспешно да си сложи тампон. С течение на времето момичето осъзнало, че нещо с нея не е наред.  Когато се разровила в интернет, тя установила, че страда от вагинизъм. Дълго време се срамувала да говори за проблема си със специалисти, скрила за заболяването и от майка си. Но когато пораснала, установила, че е крайно време да се направи нещо по въпроса.  

Вагината се променя с годините, но ето как! (СНИМКИ 18+)

Вагинизмът е много рядко заболяване. Най-често от него страдат млади момичета, като цяло - не повече от 5% от всички жени на земята. 

Лекарите посъветвали Ревати да се отпусне, да пийне малко алкохол преди половия акт, да използва лубриканти и я уверявали, че "проблемът е само в главата й". За съжаление, нищо не помогнало. Не помогнала и хирургичната интервенция, на която се подложила младата жена. 

Ревати среща бъдещия си съпруг в сайт за запознанства през 2013 г. Тъй като по това време той живеел в САЩ, двамата само си пишели. След това започнали да разговарят по телефона, а година по-късно се осмелили да се срещнат на живо. Платоничната им любов била толкова силна, че в началото дори и не си помисляли да правят секс. 

Внимание, вагината може да страда от депресия! Спасението е... (СНИМКИ 18+)

Дълго време младата жена се стеснявала да сподели с любимия за своя недъг. Накрая обаче била принудена от обстоятелствата да разкрие страшната си тайна. В първата брачна нощ Ревати признала, че не може да прави секс. Съпругът й останал в шок от информацията, която жена му споделила, но въпреки това решил да остане с нея. Всеки път опитите им да правят секс завършвали по един и същи начин - плачевно! Освен непоносим болка, страх и неловкост, момичето не усещало нищо.

Годините си минавали, а въпросът за наследник започвал да стои все по-често на дневен ред. Двамата дори започнали да се замислят дали да не си осиновят детенце. Един ден Ревати събрала смелост и предложила на съпруга си да пробват с ин витро оплождане.

Процесът бил дълъг и много болезнен, но мъките, на които се подложила индийката си стрували. 

Денят, който съпрузите чакали с огромно нетърпение, настъпил през май миналата година. Тогава те разбрали, че само след 9 месеца ще станат родители. 

Гинеколожка шокира всички: Съществува „зимна вагина”! (СНИМКИ 18+)

"Когато видях двете чертички на теста за бременност, обезумях от щастие. Мислех си, че сърцето ми ще се пръсне от радост", споделя Ревати. 

Раждането преминало нормално. Отчитайки факта, че младата жена не може да понася никакво вагинално проникване, решили да направят цезарово сечение.

Малко преди големия ден обаче индийката решила, че ще ражда по естествен път.  

Иви започна да ревнува бясно гаджето си, а по-късно разбра, че това е първият симптом на много коварна болест

Няколко акушерки държали Ревати за ръцете и краката, докато тя крещяла и се превивала от болка. Раждането продължило 48 часа, но накрая на бял свят се появила прекрасната Ева.  

5 дни след секциото Мел влезе под душа и преживя най-ужасяващия кошмар в живота си (СНИМКИ 18+)

Определено на индийката много й провървяло със съпруг, който я разбрал и не спирал да я подкрепя. 

Лекарите са оптимисти, че след естественото раждане най-вероятно ситуацията ще се промени и двамата най-накрая ще могат да правят секс.

Лекари със списък от тревожни симптоми – имате ли ги, грози ви смъртоносна болест!

Но тъй като малката Ева се е родила само преди месец, лекарите все още не могат дадат 100-процентова  прогноза. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

SeriousSamBG

SeriousSamBG 15.03.2019 0:10

Na 22 god ustanovila, a sled vreme porastnala ... :)

минчо сливата

минчо сливата 16.03.2019 4:51

абе мангала да праска в яката дупара.тя ще започне да усеща като започне да сере права

Ico

Ico 16.03.2019 8:45

Za tova ustata i e tolkiva goliama. To defakto za kakvo ti e kato ima usta i aspuh