logo

Историята на бременната Джули е толкова невероятна, че чак разтърси целия свят (СНИМКИ)

Историята на бременната Джули е толкова невероятна, че чак разтърси целия свят (СНИМКИ)

Понякога животът предлага някои доста луди изненади, когато най-малко ги очаквате. Точно това се случи с семейство Джули и Хосе Карлес. В САЩ 3,34% от всички бебета са родени близнаци. Говорейки за естествено зачеване на близнаци шансовете това да се случи е едва 1 на 64 милиона.

Сега ние от jenata.blitz.bg решихме да ви разкажем за невероятната история на гореспоменатото семейство, за да се уверите, че чудеса могат да се случат по всяко време. 

Та… Джули и Хосе се омъжват през 2005 г.. и двамата били на 30 годишна възраст. След една година на брак двойката посети лекар и разбрала, че имат проблеми със зачеването, вероятно поради възрастта на Джули. Медицински тестове показали, че естествената бременност е малко вероятно. Джули и Хосе започнали да изследват различни методи за решаване на този проблем. В цялата суматоха обаче Джули забременяла.

Двамата веднага започнали да се подготвят за идването на бебето. Така настъпил моментът за първото посещение при гинеколог. Лекарът им казал да се подготвят за голяма изненада. Джули и Хосе се усмихнаха един на друг, мислейки, че ще имат близнаци. Да, ама не. Бебета се оказали…четири.

След първоначалния шок Джули и Хосе се фокусираха върху позитивната ситуация.. Бременността не била лека и лекарите предупредили двойката, че шансовете за оцеляване и добро здраве навсичките бебетата е само 20%. На бъдещите родители било предложено селективно прекратяване на бременността, за „намалят” бебетата от 4 на 2, което щяло да увеличи шансовете им за оцеляване.

Бъдещите родители обаче решили, че ще рискуват и ще запазят всичките си бебета, а съдбата ще реши какво ще се случи.

И така до 29-та седмица на бременността, когато Джули била приета за спешно секцио. За щастие тя родила 4 момиченца.. всяко едно от тях тежало по-малко от 3 килограма (1.361 кг). След 8 седмици в болницата момичетата най-накрая трябва да се приберат вкъщи.


Новородените Джесика, Холи, Джорджия и Ели били напълно идентични близначки. Докато момичетата навършили 1 година, Джули можела да ги разграничи само пишейки първата буквичка от името им на крачетата им.

Джули е една от само 27-те жени в света, които са заченали по естествен път цели четири бебечета – еднояйчни при това.

В следващите снимки може да видите необикновения живот на щастливото семейство. / jenata.blitz.bg
 

 

Коментирай

Вал

Вал 04.07.2018 14:59

Супер... Божа работа :)