logo

Извънредно важна новина за щерката на Хари и Меган СНИМКИ

Извънредно важна новина за щерката на Хари и Меган СНИМКИ

От Бъкингамския дворец направиха нещо, което мнозина очакваха от раждането на Лилибет Даяна

В началото на юни 39-годишната Меган Маркъл и 36-годишният принц Хари станаха родители за втори път. Те се сдобиха с дъщеря, която кръстиха с двойното име Лилибет Даяна - в чест на кралица Елизабет II, както и покойната майка на Хари – принцеса Даяна.

Елизабет II с изненадващ ход след раждането на Лилибет

От jenata.blitz.bg припомняме, че преди време самият Хари издаде неочаквана тайна, свързана с момиченцето му.

Но около друга тема се дискутира сега не само във Великобритания и САЩ, но и в целия свят.

Последните дни много експерти за британското кралско семейство отбелязаха, че почти седем седмици след раждането й бебето никога не е било включено в списъка на наследниците на британския трон.

Преди обаче те да имат време да обсъдят правилно този факт, се появи извънредна новина от Бъкингамския дворец. Тя засяга именно малката Лилибет Даяна.

В началото на тази седмица името на момичето най-накрая се появи в списък на наследниците на британския трон. Този списък бе поместен на уебсайта на Бъкингамския дворец.

Сега Лили е класирана на осмо място в списъка за наследяване на трона, точно зад баща си принц Хари и двегодишния й брат Арчи. Първи в списъка е синът на кралицата принц Чарлз, след него принц Уилям и трите му деца и чак тогава принц Хари и неговите наследници.

За много потребители на Интернет изглеждаше странно, че Лилибет не беше включена в списъка на престолонаследника толкова дълго. За сравнение, името на по-големия й брат Арчи се появи там две седмици след раждането, а най-малкият син на Кейт Мидълтън и принц Уилям дори зае позицията си в списъка 12 дни след раждането.

Някои дори отдават забавянето на актуализирането на списъка на обтегнатите отношения на принц Хари със семейството му, както и на последните новини, че той планира да напише мемоари. В четири книги херцогът на Съсекс се заема да говори за живота в кралското семейство, както и за неговите възходи и падения. 

Според слуховете членовете на монархията вече са загрижени за предстоящото издаване на мемоарите на Хари. Според тях разкритията на принца могат да причинят още сериозни щети на британската монархия. 

Служителите на Бъкингамския дворец също се съмняват, че Хари по някакъв начин ще координира мемоарите си със семейството си преди публикуването, което може да доведе до нови неприятни изненади. jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

Коментирай

дедо

дедо 28.07.2021 19:07

А стига с тези двамата. Като чели светът се върти около тях. Има и много по важни неща на този свят.

К Ъ Н Ю

К Ъ Н Ю 29.07.2021 10:09

ОЙ НА ДЯДО МАЙМУНЧЕТО-ДЯДО ИСКА ДА Я ПОДАВИ ЕДНА СЕДМИЦА....

Ако

Ако 29.07.2021 15:12

СВЕТА СЕ ВЪЛНУВАШЕ ТОЛКОВА МНОГО ОТ ДВАМА БОЛНИ С МЕНТАЛНИ ПРОБЛЕМИ ….ДОСЕГА ДА СМЕ СВТРШИЛИ. ТИЯ НАЛИ НЕ ИСКАТ ДА ГИ СЛЕДЯТ МЕДИИТЕ. ДА АМА КАК АФРОАМЕРИКАНКАТА ЩЕ ЖИВЕЕ. ИНАЧЕ ХАРИ СИ ГО ЗНАЯТ. А КАТО СЛУШАМ КАКВО СЕ ГОВОРИ ЗА БАЩА МУ …..НИЩО НОВО.

АКО 2

АКО 2 29.07.2021 16:41

А баща му знаете кой е ,то и света знае кой е,но си мълчат.

fotini24

fotini24 30.07.2021 10:17

Меган не са ли я вписали ,че да миряся.Ще имат една измислена жена за наследница на трона