logo

Как?! Девствена ученичка забременя и роди здраво бебе

Как?! Девствена ученичка забременя и роди здраво бебе

Според Сами, въпреки че тя и гаджето й не правили секс в обичайния смисъл, се оказало, че дори интимността без проникване понякога е достатъчна

Американка публикува невероятната си история в TikTok за това как разбрала, че ще става майка, въпреки че по онова време момичето никога не било правело секс.

Едва ли майките знаят, но тези елементарни неща в дамската чанта могат да убият бебето

Във вирусно видео Сами Изабел от Масачузетс разкри, че, когато завършила гимназия на 19 г., цикълът й спрял. И въпреки че всички отлично знаят какво означава това, Сами веднага отхвърлила опцията за бременност. В края на краищата тя никога не била правила секс. Гаджето на момичето обаче я помолило да си направи тест за бременност. Положителният резултат от теста шокирал младата двойка.

Когато момичето отишло на лекар за преглед, той й казал, че плодът вече е на пет седмици. Въпреки факта, че й предстояли важни изпити, момичето все пак решило да запази детето. И сега не съжалява за нищо. Според Сами, въпреки че тя и гаджето й не правили секс в обичайния смисъл, се оказало, че дори интимността без проникване понякога е достатъчна, за да забременеят.

Гореща бавачка споделя горчивия си опит със съпругите и техните мъже

Жената вече е на 26 години. Плодът от "непорочното" зачеване вече е пораснал и дори има брат.

Гинекологът Дженифър Линкълн коментира случая на Изабел пред Buzzfeed. Въпреки че ситуацията е изключително рядка, тя все пак е съвсем реална. Затова специалистът моли подрастващите да бъдат по-отговорни относно всички сексуални контакти.

"За да забременеете, сперматозоидите трябва да влязат във влагалището. И по какъв начин, всъщност няма значение - чрез пениса, чрез пръста ... Веднага щом е вътре, спермата може да премине през шийката на матката и да се срещне с яйцеклетката във фалопиевата тръба и ... готово", добавя Дженифър Линкълн./ jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!