logo

Майка бие тревога: Видите ли такава линия, веднага идете на лекар, преди да е станало най-страшното СНИМКА

Майка бие тревога: Видите ли такава линия, веднага идете на лекар, преди да е станало най-страшното СНИМКА

Въпреки че състоянието на момчето й не будело безпокойство, притеснена, тя го завела в болница

Майка откри зачервяване на кожата около мястото, където синът й натъртил ръката си, и спаси живота му. Историята й бе споделена в Инстаграм страницата Tiny Hearts Education, пише The Sun.

Родителката споделя, че осемгодишният й син е паднал по време на разходка в зоологическата градина и е получил сериозни натъртвания по ръката и лакътя.

Млада майка може да държи бебето си само по 10 минути! Причината ще ви шокира СНИМКИ

Жената промила раните, които не показвали признаци на възпаление. Скоро обаче забелязала странни червени ивици по вените на мястото на нараняването.

Въпреки че състоянието на момчето й не будело безпокойство, притеснена, тя го завела в болницата. Там лекарите й съобщили, че при сина й е започнало заразяване на кръвта. И ако не е реагирала толкова бързо, последиците за здравето му е можело да бъдат много сериозни.

Медиците изписали на малкия пациент антибиотици и той бързо се възстанови.

Животът й рухна: Майка направи снимка на бебето си и видя нещо шокиращо

Лекар от Спешна помощ отбелязва, че червената линия, която може и да не бъде забелязана, ако човек не е запознат със сериозността на симптома, се нарича лимфангит. Това е процес на възпаление на лимфните съдове, което означава, че инфекцията е попаднала в лимфната система.

Ако инфекцията премине в кръвта, започва сепсис. Успехът на лечението до голяма степен зависи от това колко бързо пациентът ще потърси медицинска помощ и ще започне да приема необходимите лекарства. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

 

 

 

Коментирай