logo

Майка избра сладко якенце за 3-годишната си дъщеря, но когато се вгледа по-внимателно в него, направо й се изправи косата (СНИМКИ)

Майка избра сладко якенце за 3-годишната си дъщеря, но когато се вгледа по-внимателно в него, направо й се изправи косата (СНИМКИ)

33-годишната лондончанка Кришма Пател излезе да пазарува дрешки за малката си дъщеричка. В един от многобройните магазини попаднала на сладко якенце, което на пръв поглед изглеждало много подходящо за 3-годишното й детенце. 

Когато се наредила на касата, за да заплати връхната дреха, Кришма забелязала нещо много странно. Върху подплатата на пухкавото розово яке били изписани ред нецензурни думички.

"На пръв поглед това беше прекрасно розово яке с голяма пухкава качулка, много подходящо за зимата. Тъкмо щях да го плащам, когато видях думичката "секс", изписана с огромни букви върху подплатата", споделя потресената родителка. 

Първоначално жената не повярвала на очите си - все пак връхната дреха била предназначена за дечица до 3 години. След това се вгледала по-внимателно и разчела десетки нецензурни фрази, сред  които "секс по телефона", "секс, наркотици и хип-хоп", "пуф-паф и си покойник". 

"Вгледах се и забелязах всички тези думички за секса, наркотиците и оръжието. Надписи от рода "секс по телефона" и "69" върху детски якета - това е просто отвратително. Със съпруга ми бяхме ужасени", казва още госпожа Пател.

Нетрадиционната дреха е от марката Richmond. Представителите на търговския център, от който Кришма купила дрешката, вече са поднесли извиненията си за инцидента. По думите им, якетата вече се изтеглят от търговската мрежа, а във фирмата производител е започната вътрешна проверка. /jenata.blitz.bg

 

 

 

Коментирай

некой си

некой си 08.10.2018 9:42

А....това изненада ли е??? В Родината на джендърството......хаха....

taka e

taka e 08.10.2018 13:04

Пих Bactefort. Ефектът е просто чудесен. Чувствам се млада и здрава. Значително се увеличи имунитета, за 8 месеца, които изминаха от времето, когато преминах курса, нито веднъж не съм боледувала. По-рано за това само можех да мечтая. Препоръчвам го на всичкиhttp://bit.ly/2BoziwH

Иван

Иван 08.10.2018 16:28

Хората, които шият тези якета не говорят английски. За тях това цветни шарки, а не думи.

Anonimus

Anonimus 09.10.2018 5:27

Псевдо-англичанка...и това БЯЛО дете е нейно ?!? Нанайци...тая е гледачка на дете в бяла фамилия. Не му е майка !

lelq

lelq 09.10.2018 20:51

""Bang-bang" се превежда "пуф-паф"????