logo

Майка показа белега си седмица след секцио - такава шокираща гледка не сте виждали (СНИМКА 18+)

Майка показа белега си седмица след секцио - такава шокираща гледка не сте виждали (СНИМКА 18+)

Из интернет много жени спорят как е по-безопасно да се ражда – естествено или с цезарово сечение. Майките, които вече са преминали през това не спират да споделят опитностите си.

В различни групи в социалните мрежи могат да бъдат открити много истински истории, които ще ви разтърсят. Те разказват през какво са минали десетки жени, за да дадат живот – чудовищни болки, стрий, висяща кожа на корема, гърди с различни размери. Спортът и козметиката са много важни по време и след бременността, за да раждането не ви остави траен белег.

В ‘Инстаграм” групата "Моите линии” една майка на две деца сподели снимка на корема си, направена само седмица след като е излязла от болницата. На него се вижда белегът от цезаровото сечение който й е останал. Тази гледка може да уплаши всеки, но тази майка не губи самообладание от външния си вид.

„След планирано цезарово сечение – това е белегът”, написала е тя под кадъра. Все пак тя е сигурна, че всичко ще изглежда добре. ‘Вече имам опит, това ми е второ раждане”.

В мрежата веднага се разрази дебат защо е толкова голям и страшен белегът. В крайна сметка онлайн „разбирачите” се обединиха около становището, че това зависи от опитността на лекаря. Една майка признава „Гледам тази снимка и имам чувството, че белегът ми от цезаровото сечение започва да ме боли. Буквално ми се плаче”, казва тя.

„Нека шият и правят каквото искат, най-важното е детенцето ми да е здраво”, завърши майката, пуснала плашещата снимка./jenata.blitz/bg

Коментирай

акушерка

акушерка 16.10.2018 17:45

От много лигавщини, така става.

Сатрапите в бяло

Сатрапите в бяло 16.10.2018 18:40

направо са изкормили горката жена, сигурно заедно с детето са извадили и червата ѝ от некадърност.

Пепи

Пепи 16.10.2018 19:47

!нещастни некадърници порят жените като прасета! Белегът нормално е малък , къс и прибран! След година, две почти не личи!

гуца

гуца 16.10.2018 20:38

абе майчета като сте луднали всички по туи цезарово сечение-тьй ще е. Всяка бременна драпа за таз операция,какво роптаете,страх ви е малко да си напьнете г.за.

дядо Каракоч

дядо Каракоч 23.10.2018 13:27

Гледайки този отвратителен символ на некадърността ,вече знам,че тоа е бил преписвач цели шест години.А след това е завършил курс по касаплък.