logo

Майка показа зловеща СНИМКА с бебето си, за да разкрие цената на майчинството

Майка показа зловеща СНИМКА с бебето си, за да разкрие цената на майчинството

 Малко момиче, обвито в многоцветна пелена, лежи върху мека постелка, заобиколена от... стотици спринцовки, разположени около нея. Бебето все пак спи тихо. Това не е никакъв фотошоп. Спринцовките са абсолютно реални и те наистина са разпръснати около малкото бебче.
 
Тази снимка разчуства хиляди потребители на социалната мрежа. След първоначалния шок от изображението, хората се просълзяват и разбират каква е цената на майчинството и каква болка е преживяла Кимбърли, но не само тя.
 
Здравето на бебето всъщност е наред. Спринцовките са символ на това, което е трябвало да преживее майката, за да се роди това малко ангелче, обвито в пелени. Невъзможно е да преброите точно колко са спринцовките на изображението, затова няма да ви мъчим, ще ви кажем, че те са точно 1616 броя.

 
Името на майката е Кимбърли О’Нийл. Тя се бори с безплодието повече от 4 години. Има 7 опита за забременяване инвитро и 3 спонтанни аборта. Първата бременност е прекъсната през четвъртата седмица, втората на 8-та, а третата – през единадесетата, когато Кимбърли вече знаеше, че ще има момче. Изведнъж обаче, сърцето на бебето спря.
 
Причините – повишено съсирване на кръвта, склонност към образуване на кръвни съсиреци. Когато обаче Кимбърли забременя за 4-и път, тя започна да взема хепарин, който разтваря кръвта в стомаха. Това тя прави до самия край на бременността. Общо 1616 инжекции. След тях тя роди бебето си в Лондон.
 

Повече от час са редени спринцовките  около бебето. Майката иска да покаже чрез тази снимка колко много е искала детето и каква е силата на нейната дъщеря. В края на краищата не всеки може да понесе толкова много мъки.
 
„Заслужаваше си. С тази картина искам да покажа на всички, че винаги има надежда. Не се отчайвайте”, заяви Кибърли.
 
Снимката стана като вирус във "Фейсбук” и бе споделена над 70 000 пъти само за две седмици./jenata.blitz.bg

Коментирай

дядо Каракоч

дядо Каракоч 23.10.2018 13:24

Ние пък си имаме поговорка:Едни реват за деца,други - от деца.

Ман40

Ман40 23.10.2018 14:11

Да дава Господ на всяка жена да стане майка, поне по един път, а ако искат и могат, и повече пъти!

кейси

кейси 23.10.2018 18:41

Хепарина разтварял кръвта в стомаха -по-голяма глупост не бях чела!

...

... 24.10.2018 13:36

Не е ли била на системи?!