logo

Майка засне спящото си бебе на 20-секундно ВИДЕО и спаси живота му

Майка засне спящото си бебе на 20-секундно ВИДЕО и спаси живота му

Всеки родител трябва да види това, за да знае какво да търси, категорична е Джейд Родфорд

Жителка на английския град Грейвсенд показа на лекарите 20-секундно видео с болното си момиченце и спаси живота му. Кадрите, които всеки родител трябва да изгледа, бяха разпространени от The Mirror.

30-годишната Джейд Родфорд разказва пред таблоида, че дъщеря й Ела била болна няколко дни преди състоянието й да се влоши. Лекуващият лекар прегледал момиченцето, но не е открил опасни аномалии.

"Ела изкара няколко настинки една след друга, известно време не се чувстваше добре. Заведох я на лекар, но той каза, че детето изглежда добре", спомня си жената. 

След като се върнала от болницата, тя оставила детето с баба му. "Пет минути по-късно майка ми се обади и каза, че трябва да се прибера вкъщи. Ела се задъхвала и цялата била посиняла", споделя британката.

Жена роди на 67! Не е за вярване как изглеждат тя и детето й 14 години по-късно

"За щастие, бях наблизо. Когато се прибрах у дома, тя изглеждаше ужасно. Температурата й беше наистина висока", добавя 30-годишната Джейд.

Разтревожената майка заснела дъщеря си на видео. На кадрите се вижда, че бузките на спящата Ела са покрита с тъмночервени петна.

Госпожа Родфорд бързо позвънила на Спешна помощ и описала състоянието на детето. Операторът я предупредил, че парамедиците може да се забавят и я посъветвал да вземе детето и сама да отиде в най-близката болница.   

Британката не чакала повече и сама завела Ела в спешното отделение. Лекарите обаче не успели да поставят точна диагноза, тъй като не виждали симптомите.

Когато майката и бебето пристигнали в болницата, от обрива нямало и следа. Джейд обаче им показала клипчето, заснето по-рано. И момиченцето моментално било хоспитализирано.

Баща реши да снима дъщеричката си на люлката, дни по-късно разбра, че кадърът разкрива най-страшното

Няколко часа по-късно специалистите открили, че Ела има сепсис.

Детето прекарало 12 дни в болница, след което било изписано. Днес то не страда от никакви здравословни проблеми и е прекрасно 5-годишно момиченце. 

Майка направи СНИМКА с телефон на детето си, секунди след това разбра, че има рак!

"Пускам видеото сега, защото наскоро се натъкнах на него и си помислих, че всеки родител трябва да види това. Всички трябва да знаят какво да търсят.  

Ако не бях записала това клипче, Ела нямаше да е жива. Лекарите щяха да я прегледат и да ни пратят да се прибираме", казва 30-годишната британка. "Интуицията ми подсказа, че нещо с дъщеря ми не е както трябва. Това видео й спаси живота", категорична е Джейд Родфорд. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

 

 

Коментирай