logo

Майки решиха да снимат порнофилм за деца, ето защо

Майки решиха да снимат порнофилм за деца, ето защо

Пет майки от Великобритания, ужасени от съдържанието на онлайн порнографията, ще снимат порнофилм, който няма да ги е срам да покажат на децата си. На всичко това ще бъде посветен новият проект на Channel 4, наречен Mums Make Porn.

От jenata.blitz.bg ви разкрихме какво трогателно писмо написа майка към детето си в 4 през нощта, а думите й шокираха целия свят. Споделихме ви и как една случайна снимка спаси малко дете от сигурна смърт.

Като част от шоуто, на жените е показано онлайн хардкор порно. Луиз, майка на шестгодишно дете от Манчестър, била толкова травмирана от това, което видяла, че й станало лошо и повърнала. 40-годишната Сара от Северен Уелс се разплакала, когато видяла порно сцени на изнасилване. "Ако това е първото нещо, което видя за секса, щях да се превърна в камък" - казва тя. "Ние трябва да покажем на децата, че има нещо друго освен тези ужасни неща, които виждаме в интернет."

Кърмачка с 10-месечно бебе на ръце постна тази СНИМКА в мрежата и се превърна в истинска героиня

Сара отбелязва, че ако синът й се отнася по този начин към жена, както го правят порноактьорите, тя ще му „нарита задника“.

Жените споделят, че съвременните филми за възрастни подвеждат и заблуждават тийнейджърите за истинския секс. "Те трябва да разберат, че това не е нормално", казват майките.

Криста взе най-тежкото и благородно решение в живота си и износи умиращото си бебе, за да... (СНИМКИ)

Филмът, който те ще снимат, ще бъде показан в последната част на шоуто, по време на парти, където участниците в проекта ще съберат приятелите и децата си.

По-рано, необходимостта да се разобличи порното, бе заявена от някои учени. По-специално, група изследователи от Националния университет на Ирландия заключиха, че учениците трябва да изучават порнографско съдържание, за да разберат, че това, което се случва на екрана, е постановка, а участниците в действието са актьори. Изучаването на филмите за възрастни, според експерти, ще помогне на подрастващите да избегнат последващото травматично преживяване, когато се окаже, че сексът в реалния живот е далеч от този, показан в порнографията./jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

Незаменимчо

Незаменимчо 12.03.2019 13:21

Слободен съм. Да ма викнат.

smoke_chiba_chiba

smoke_chiba_chiba 12.03.2019 13:51

Супер. Добре ще легнат в категория Милф. Но оттук усещам крещящт расизъм. Виждам представителки на бялата раса, афро-англичанки дори индийка но няма монголоид. Либерали събудете се това е истински скандал.

Краят на света

Краят на света 12.03.2019 16:08

Просто е дошъл краят на света. Бог едва ли ще търпи всичко това . Така са си отишли Содом и Гомор. Толкова ли няма други начини да се обясни на децата , ами трябва да правят майките порнофилм ? И какви са тези ДЕЦА дето гледат порнофилми ?

taka e

taka e 12.03.2019 16:31

Идеално тяло за лятото! Ускорете метаболизма и изгорете 67% мастна тъкан. Това действа!http://bit.ly/2GSDSm0

Сашко

Сашко 12.03.2019 16:33

Така че им го натепам, че ке им паднат забите.

Ko ?

Ko ? 12.03.2019 17:04

Порно филм за деца ... мдааа... в егати преебаните времена живеем ... после що се напълни с откачалки ...

йокин

йокин 12.03.2019 22:34

Някой,май е бил очевидец,щом знае как са си отишли,Содом,Гомор.