Медицинска сестра влезе в тоалетната на заведение и животът й вече не бе същият

За случилото се в ресторанта служителите научили едва след пристигането на спешните медици  

https://jenata.blitz.bg/mama-i-bebe/medicinska-sestra-vleze-v-toaletnata-na-zavedenie-i-zivott-i-vece-ne-be-sshhiyat Jenata.blitz.bg
Медицинска сестра влезе в тоалетната на заведение и животът й вече не бе същият

Медицинска сестра от американския щат Вирджиния роди в тоалетна на ресторант за бързо хранене, без дори да подозира, че е бременна, пише Daily Mirror.

През април Бреони Джаксън отишла до заведението, за да  купи обяд на пациент, за когото се грижела. След като направила поръчката си, изведнъж почувствала силни спазми в корема.

Жената се втурнала към тоалетната, мислейки, че има диария. Когато обаче видяла кръв, се паникьосала и бързо позвънила на съпруга си, който работел в медицински център наблизо.

Жена с адски спазми в корема влезе в тоалетната на ресторант, а когато излезе, всички зяпнаха от почуда

Притеснен, мъжът й веднага тръгнал към заведението, за да види какво се случва със съпругата му, като през цялото време поддържал връзка с нея по телефона.

Г-н Джаксън споделя, че първо чул тежкото й дишане, след това тя започнала да крещи, а накрая изпищяла: "О, Боже мой". Докато се чудел какво се случва, Бреони му съобщила, че току-що е родила момиченце. 

Въпреки шока от неочакваното раждане, след разговора с мъжа си американката позвънила на 911. 

За случилото се в ресторанта служителите научили едва след пристигането на спешните медици. 

Семейство Джаксън било много изненадано и щастливо от появата на бебето, тъй като само година по-рано загубило деветмесечния си син в автомобилна катастрофа.

Марла мислеше, че болките й са заради запек, отиде в тоалетната и се смрази от ужас 

Бебето на Бреони се появило на бял свят в 34-ата седмица от бременността. Въпреки че все още е в шок, жената казва, че дъщеря й "не е могла да дойде в по-подходящ момент".

Тя добавя, че не е имала никаква представа, че чака бебе. Впоследствие се оказало, че е имала скрита бременност, чиито симптомите не са очевидни. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

Горещи

Коментирай