Меган Маркъл се появи с полупрозрачна пола, откри палава гледка към бедрата, дупето и бельото си! (СНИМКИ)

Меган Маркъл се появи с полупрозрачна пола, откри палава гледка към бедрата, дупето и бельото си! (СНИМКИ)

Мегън Маркъл и принц Хари посетиха Нова Зеландия. Както вече от jenata.blitz.bg ви споделихме, там лъсна една много болезнена тайна на херцогинята. Издаде я белег, който според лекарите безспорно индикира, че красивата брюнетка е легнала под ножа.

Последният град от тяхното турне бе Роторуа. Кралската особа се появи в тъмносиньо облекло. Не цветът обаче правеше впечатление на всички.

Маркъл бе заложила на пола на „Живанши”’. Тя не бе нито прекалено стегната, нито прекалено широка, но пък бе полупрозрачна. Така пред цял свят лъснаха бедрата, бельото, а и част от дупето на съпругата на принц Хари.

Не можем да потвърдим дали с този си вид Меган не нарушава няколко кралски правила, особено в състоянието си. Нека не забравяме, че на 15 октомври официално стана ясно, че херцогинята на Съсекс е бременна. Все още не се знае какъв е полът на бебето и как ще се казва, но всички жители на острова вече много се радват и не спират да залагат./jenata.blitz.bg

 

Коментирай

Мая

Мая 04.11.2018 7:55

А кога ходят на работа. В БГ дори се готвят яа отрежат времето за отглеждане на малки деца за да може родилките да бачкат и всичко ще е за сметка на малките деца. Да се постигне максимата -деца без детство.

Жоро

Жоро 04.11.2018 8:28

А защо се рькуват през ограда с хората ?

Елина

Елина 04.11.2018 12:12

Но няма по-красива от Алекс Сърчеджиева в жълтата рокля на наградите биг Брадър.

Тони

Тони 05.11.2018 7:01

Ами , вече да ходи съвсем гола

не се вижда

не се вижда 05.11.2018 14:04

нищо грозно-напротив!