logo

Мери е майка на първите петзнаци в САЩ, но малко след като ражда се случва нещо шокиращо (СНИМКА)

Мери е майка на първите петзнаци в САЩ, но малко след като ражда се случва нещо шокиращо (СНИМКА)

Семейните новини се разпространявали бързо по целия свят

През 1963 г. един от жителите на САЩ, Мери-Ан Дарлинг, става майка на първите петзнаци на Америка, които успяват да оцелеят. Съпругът на Мери работи в супермаркет за хранителни стоки. Двойката вече е отгледала петте деца в момента, когато рентгенова снимка показва, че тя чака... още пет! 

След като научили шокиращата новина, съпрузите се потопили в страх и ужас. Петзнаци се раждат много рядко. Само една на 43 милиона жени може да износи и да роди толкова много деца наведнъж, особено ако са заченати натурално, а не ин витро. 

На 14 септември 1963 година Мери родила четири момичета и едно момче. Това събитие завинаги променя живота й. Минути след раждането журналисти наводнили болницата, където се е случило страхотното събитие. В онези дни е изглеждало, че двойката нарочно са искали да имат такъв брой деца, за да привлекат вниманието на хората и да станат известни, но всъщност те се чувствали постоянно депресирани и уморени, особено заради постоянното внимание на журналистите към тях. Семейните новини се разпространявали бързо по целия свят. Малко след като ражда петзнаците, Мери разбира, че е бременна с още 5.

По-късно тя ражда и още едно момиченце, което е 11-тото дете в семейството. 

Семейство Дарлинг успешно отглежда всичките си деца и им дава нужното образование и любов, за да израснат в нормална среда. 

Майката героиня е починала на 79-годишна възраст от левкемия. 

Коментирай

Ivo

Ivo 16.06.2019 13:29

,, Петзнаци"?! Такава дума в езика ни няма, думата е,, близнаци" - те могат да са трима и повече.... Уважавайте българския език, не словоблудствайте!

FURY

FURY 16.06.2019 14:59

malee kwi sa grozni.......