logo

Мистерия обви бебето на 51-г Наоми Кембъл, но сега… СНИМКИ

Мистерия обви бебето на 51-г Наоми Кембъл, но сега… СНИМКИ

За първи път моделката бе засечена на разходка с новородената й дъщеричка

В средата на май тази година 51-годишната Наоми Кембъл изпълни старата си мечта – супермоделът роди първото си дете. Около раждането на момиченцето й още няма много подробности, а мнозина предполагат, че бебето най-вероятно е носено от сурогатна майка. 

Наоми Кембъл лъсна чисто гола СНИМКИ 18+

Въпреки мистерията тези дни папараци за първи път забелязаха Наоми, докато се разхождаше с двумесечната си дъщеря в Ню Йорк.

Моделът беше облечен в бяла риза, черно-зелени широки панталони, маратонки и бейзболна шапка с логото на клуба на Ню Йорк Янкис.

Кембъл се разхождаше спокойно с дъщеря си в количка и изглеждаше абсолютно щастлива.

Наоми Кембъл все още не е разкрила името на дъщеря си и само от време на време споделя снимки й в социалните мрежи. Лицето на момичето обаче не се вижда на тези фотоси. 

 

Моден гаф: Наоми Кембъл в гола рокля - с дупе, пъпче и гърди шокира всички

Според хора от близкото обкръжение на модела тя е мечтала за дете повече от 10 години и сега е невероятно щастлива, че най-накрая познава радостта от майчинството.

Запознати твърдят, че нейният приятел помага за отглеждането на дъщерята на моделката, която тя внимателно крие от журналистите. Те живеят заедно в САЩ и водят общ живот. 

Въпреки дългогодишните мечти за майчинство, Наоми сериозно е мислила за детето само по време на карантината, свързана с пандемията на коронавируса. Тогава тя до голяма степен преосмисли живота си и определи основните приоритети.

„Наоми наистина е омекнала много през изминалата година и сега преживява удивителен период от живота си. Тя живее в Америка с приятеля си. Най-накрая стана майка и сега е на седмото небе от щастие“, споделя приятел на Наоми. / jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай