logo

Млада майка шокира с признание за секса, което родителите се срамуват да признаят СНИМКИ

Млада майка шокира с признание за секса, което родителите се срамуват да признаят СНИМКИ

29-годишната Сара Уудсайд, която е майка на 5-годишния Арло, направи брутално честно признание

29-годишната Сара Уудсайд, която е майка на 5-годишния Арло, направи брутално честно признание. Британската се осмели да изрече нещо, свързано с мъжа й и секса помежду им, което много други родители обаче се срамуват да признаят.

„Всичко започна веднага след като родих. Преди повече от пет години. С Томас сме заедно от десет години, но последната половина е повече от ужасяваща”, така Сара започна разказа си, които сподели с всичките й 11 000 последователи в социалните мрежи.

„Всички ти казват колко е хубаво да имате дете. Всички говорят за това колко е важно да сте единни с половинката си, но никой не смее да каже какво наистина се случва в едно семейство след появата на дете”, казва 29-годишната майка.

„Ужасена съм от него. Потресена съм и от себе си. Това не е мъжът, с който исках да имам дете и с когото бях. Аз не съм жената, в която той се влюби. Той е само един баща, а аз една майка. Ние от пет години почти не си говорим. А ако го направим то е свързано с детето, яденето, парите и скучните домакински задължения. Да не говорим, че от както родих и не сме правили секс. Детето спи помежду ни, а това е една от най-бруталните ни грешки”, споделя с мъка Сара.

По думите й Томас започнал и повече да работи само и само да не прекарва много време с нея и сина им.

„Знам, че го прави и за да имаме повече пари. Но знам и че го прави защото вече нищо не ни свързва, освен детето. Защо никои родител не казва тези неща на хората, които планират да имат деца. Всичко се променя след появата им. Вече не сме мъж и жена, а майка и баща. Ежедневието и целият ти живот вече не е за теб, а винаги и всичко се върти около детето забравяш за себе си и за човека до теб. А това неимоверно води и до разпад на отношенията ви, на семейството”, размишлява Сара пред последователите си.

Все пак тя признава, че двамата с Томас правят опити да се държат като нормално семейство и дори да позатоплят отношенията помежду им. „Ходим на семейни екскурзии, в зоологическата градина – все неща, които всички родители правят за детето си и за да си мислят другите, че всичко е наред. Но да си кажем истината – всяко едно семейство преживява криза малко след като се появи детето. Ако не се разведете в първите 5-6 години, след като станете родители, то това е добър знак. Но шанса да се обезличите и отегчите един от друг е чутовно голям. Ето и затова се получават и изневерите”, уточнява Сара.

Тя е категорична и че във всяко семейство с малко дете проблем е и сексът. „Като родих първоначално чакахме да се възстановя физически. После нямах желание за секс и му отказвах. След това пък намразих тялото си и видя му – пак не исках секс. А за капак като почнехме да се натискаме все мислих за сина ни и пак го режех. И така пета година никакъв секс. Няма да се изненадам, ако си намери любовница. Сигурно всички са в това положение”, допълва 29-годишната майка.

Под думите й веднага започнаха да валят коментари от майки и бащи, които напълно споделят написаното от нея. Всички са единодушни, че младите родители изживяват кошмарни години след появата на детето. И все пак някои от тях уточняват, че всичко зависи от самите мъж и жена – ако те съумеят да намерят перфектния баланс няма да се превърнат само в скучни майка и баща и няма да се стига до развод или намирането на любовник/любовница. jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!