logo

Младата майка Сара направи брутално признание, свързано със секса, което много родители се срамуват да изрекат (СНИМКИ)

Младата майка Сара направи брутално признание, свързано със секса, което много родители се срамуват да изрекат (СНИМКИ)

29-годишната Сара Уудсайд, която е майка на 5-годишния Арло, направи брутално честно признание. Британската се осмели да изрече нещо, свързано с мъжа й и секса помежду им, което много други родители обаче се срамуват да признаят.

„Всичко започна веднага след като родих. Преди повече от пет години. С Томас сме заедно от десет години, но последната половина е повече от ужасяваща”, така Сара започна разказа си, които сподели с всичките й 11 000 последователи в социалните мрежи.

„Всички ти казват колко е хубаво да имате дете. Всички говорят за това колко е важно да сте единни с половинката си, но никой не смее да каже какво наистина се случва в едно семейство след появата на дете”, казва 29-годишната майка.

„Ужасена съм от него. Потресена съм и от себе си. Това не е мъжът, с който исках да имам дете и с когото бях. Аз не съм жената, в която той се влюби. Той е само един баща, а аз една майка. Ние от пет години почти не си говорим. А ако го направим то е свързано с детето, яденето, парите и скучните домакински задължения. Да не говорим, че от както родих и не сме правили секс. Детето спи помежду ни, а това е една от най-бруталните ни грешки”, споделя с мъка Сара.

По думите й Томас започнал и повече да работи само и само да не прекарва много време с нея и сина им.

„Знам, че го прави и за да имаме повече пари. Но знам и че го прави защото вече нищо не ни свързва, освен детето. Защо никои родител не казва тези неща на хората, които планират да имат деца. Всичко се променя след появата им. Вече не сме мъж и жена, а майка и баща. Ежедневието и целият ти живот вече не е за теб, а винаги и всичко се върти около детето забравяш за себе си и за човека до теб. А това неимоверно води и до разпад на отношенията ви, на семейството”, размишлява Сара пред последователите си.

Все пак тя признава, че двамата с Томас правят опити да се държат като нормално семейство и дори да позатоплят отношенията помежду им. „Ходим на семейни екскурзии, в зоологическата градина – все неща, които всички родители правят за детето си и за да си мислят другите, че всичко е наред. Но да си кажем истината – всяко едно семейство преживява криза малко след като се появи детето. Ако не се разведете в първите 5-6 години, след като станете родители, то това е добър знак. Но шанса да се обезличите и отегчите един от друг е чутовно голям. Ето и затова се получават и изневерите”, уточнява Сара.

Тя е категорична и че във всяко семейство с малко дете проблем е и сексът. „Като родих първоначално чакахме да се възстановя физически. После нямах желание за секс и му отказвах. След това пък намразих тялото си и видя му – пак не исках секс. А за капак като почнехме да се натискаме все мислих за сина ни и пак го режех. И така пета година никакъв секс. Няма да се изненадам, ако си намери любовница. Сигурно всички са в това положение”, допълва 29-годишната майка.

Под думите й веднага започнаха да валят коментари от майки и бащи, които напълно споделят написаното от нея. Всички са единодушни, че младите родители изживяват кошмарни години след появата на детето. И все пак някои от тях уточняват, че всичко зависи от самите мъж и жена – ако те съумеят да намерят перфектния баланс няма да се превърнат само в скучни майка и баща и няма да се стига до развод или намирането на любовник/любовница. / jenata.blitz.bg 

Коментирай

бай Гъдю

бай Гъдю 12.10.2018 12:50

"...Хей Живот здравей, здравей! Аз през теб ще мина с п(л)есен..." Децата са нашето бъдеще, внуците са още по-сладки! Да са ни здрави и щастливи!

дядо Каракоч

дядо Каракоч 12.10.2018 13:11

Ха.Нищо ново под слънцето.Животът просто си има свои правила и си налага.Пък и жените са за т,ва - да не се вкисва кръвта на мъжа.Децата са между другото.

Ангел

Ангел 12.10.2018 14:21

Тъпата пача не е пускала на мъжа си, продължава да не пуска, нарочно е оставила детето да спи при тях и пак някак си обвинява мъжа, че той е виновен. А ти ма, патко?

чудесно детенце

чудесно детенце 12.10.2018 16:07

Бащата е естествено влюбен в своя син и майката ревнува бащата от сина си. Но направила ли е нещо, за да изглежда по-секси и като желана жена? Вместо да се занимава с папагала, да обърне внимание на детето и на мъжа си!

Мнение на деня 1/3

Мнение на деня 1/3 12.10.2018 19:40

Разпоретината само си търси оправдание да изневерява, да става известна в социалните мрежи и не на последно място да самозадоволява гузната си съвест. Мъжът и е мъж на място - на снимките гледа детето,

Мнение на деня 2/3

Мнение на деня 2/3 12.10.2018 19:41

изкарва пари за море, грижи се да разнообразява семейния живот (пр. разходка в зоологическата градина). Това моме с вирнат нос и присвити устни още от началото е тръгнала със самозаблуда в тази връзка. Вероятно я е било страх да не остане сама или бездетна и си е

Мнение на деня 3/3

Мнение на деня 3/3 12.10.2018 19:41

взела мъж под чехъл. Всички проблеми тръгват от неизживяното детство, но не се замисля, че и детето и върви по нейния път. Да вземе да ходи да се прегледа при психоаналитик и сексолог най-добре ще направи!

Ха-Ха

Ха-Ха 12.10.2018 21:16

Какъв боклук, няма право да говори от името на всички жени! Това си е неин проблем, а не правило в семействата. Да търси решение за нейното си семейство, а не да генерализира нещата.

ma tq prili4a na gaz be

ma tq prili4a na gaz be 12.10.2018 22:42

kak da mu stane uq ot taz pa4a

Петя

Петя 12.10.2018 22:51

На вас нещо ви хлопа дъската мили британци.Абсолютно не съм съгласна с вас.Кой както си го направи.

жена

жена 12.10.2018 22:52

Напротив,жената след като роди става истински чувствена и жена!И защо това бебе спи между тях,тя не е добре! Явно никога не е обичала мъжа си и си търси оправдания!

Малката русалка

Малката русалка 13.10.2018 0:39

Ние жените сме си евливи и само искаме, а не даваме. Но това зависи от човека до теб.

Членоразделни

Членоразделни 13.10.2018 6:55

Това е така от векове. По - рано хората оставена заедно за да могат да изхранват и отгледат децата, а сега това не е необходимо и за това вече не се женят.

пръц

пръц 13.10.2018 8:55

Крайно време е масоните да организират белите шундафели в лагери за разплод,а на сганта да се забрани размножението със закон и заплаха от смъртно наказание.Природата е задръстена от безполезни фабрики за лайна-бъдещи безработни наркомани и ебливи курвички.

Мъжете на разбират, че

Мъжете на разбират, че 13.10.2018 15:55

жените гледат на тях като на един спермодонор. Нищо повече.

Хасан

Хасан 13.10.2018 17:35

То пък една спермааа моля ти се! Съседката като я ползва след това се урига на нес човечета.

Напомням и да помисли по-дълбоко.

Напомням и да помисли по-дълбоко. 16.10.2018 21:19

По-вероятното е да е сменил резбата. . Ако е хетеро и през бебето ще ти погали котенцето.

Стамат хуя от Кюстендил

Стамат хуя от Кюстендил 17.11.2018 10:39

Путката и е станала много голяма и безчувствена , а циците и са увиснали брутално . Как се ебе такова чучело ???