logo

Младо момиче с рядка генетична аномалия шокира лекарите! През февруари роди първото си бебе, а 26 дни по-късно...

Младо момиче с рядка генетична аномалия шокира лекарите! През февруари роди първото си бебе, а 26 дни по-късно...

Млада жена от Бангладеш роди три бебета в рамките на един месец. Първата рожба на 20-годишната Арифа се родила в края на месец февруари.

26 дни по-късно водите на Арифа отново изтекли и тя била закарана спешно в болница. Там й направили цезарово сечение и жената се сдобила с още две бебета - момченце и момиченце. 

Алисън влезе по спешност в болница заради камъни в бъбреците, но когато я видяха на ехограф, лъсна шокиращата истина, че... (СНИМКИ)

Малко по-късно станало ясно, че при първото раждане медиците не са забелязали, че младата жена страда от рядка генетична аномалия, заради която има две матки. И  във втората растат още два плода. 

Преди дни младата майка е изписана от болницата и вече си е вкъщи заедно с бебетата. Големият й проблем сега е свързан с изхранването на наследниците си. "Не зная как ще се справим с тази отговорност, защото разполагаме с толкова малко пари", споделя родилката. Мъжът й обаче не унива. "Това е чудо от Аллах, че всички бебета са здрави. Ще направя всичко по силите си да бъдат щастливи", казва той. 

Невиждано: Целият свят е шокиран от това гнусно нещо, което направи тази бременна жена!

"Не съм виждал подобен случай по време на 30-годишната си кариера в медицината", каза Дилип Рой, главен правителствен лекар в югозападния окръг Джесоре. Той поставя под съмнение действията на лекарите, които не са успели да открият, че пациентката има и втора бременност. 

Криста взе най-тежкото и благородно решение в живота си и износи умиращото си бебе, за да... (СНИМКИ)

Местните власти възнамеряват да направят проверка в болницата, за да изяснят как лекарите не са забелязали, че пациентката има две матки. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

 

 

 

 

 

 

Коментирай

Ландос

Ландос 28.03.2019 16:05

Столипиново,Бангладеш....