logo

Момиче показа как е изглеждал коремът й в деветия месец от бременността, за която дори не подозирала СНИМКИ

Момиче показа как е изглеждал коремът й в деветия месец от бременността, за която дори не подозирала СНИМКИ

Бъдещата майка нямала никакви симптоми, че очаква бебе - тренирала пълноценно, имала редовна менструация, коремът й си останал съвсем нормален

19-годишната Джема от Великобритания се наслаждавала една вечер, както обикновено, в компанията на приятеля си Чарли. Изведнъж усетила силна болка в корема.

Джема помислила, че това са обикновените болки преди менструацията и просто си легнала.

Но болката не преставала, затова нейният приятел извикал линейка, опасявайки се, че това е апандицит.

Когато пристигнала в болницата, Джема съвсем не била подготвена за това, което лекарите ще й кажат. 

Оказало се, че всъщност болките се дължат на контракции заради раждане в деветия месец. И то след бременност, за която никой не подозирал.

Джема била в шок, в шок изпаднал и приятелят й. Трябвало да съобщи на семейството й какво се случва и в началото никой не повярвал, мислейки си, че става въпрос за глупава шега.

През цялото време на бременността си Джема нямала никакви признаци, че очаква дете. Тя тренирала пълноценно, имала редовна менструация, коремът й си останал съвсем нормален, без да се уголеми заради растящото вътре бебе.

Сега младото момиче си спомня, че може би е забременяла във времето, когато е сменила контрацептивите - тогава имала пауза от една седмица без да взима никакви мерки. Именно тогава и забременяла.

Всичко, което се случило с Джема било толкова неочаквано, че тя решила да разкаже историята си в TikTok, показвайки как е изглеждал коремът й в деветия месец на бременността.

Сега момченцето й Логан е на осем месеца и той е напълно здрав. / jenata.blitz.bg

Коментирай

Ами,

Ами, 04.02.2021 19:14

По канал TLC има цяла поредица такива истории.Казва се "Не знаех,че съм бременна".