logo

Момиче със стегнат корем забеляза линия върху него, отиде на доктор и чу нещо шокиращо! (СНИМКИ)

Момиче със стегнат корем забеляза линия върху него, отиде на доктор и чу нещо шокиращо! (СНИМКИ)

Светът на Сфрон Хефър се преобръща за секунди, след като получи най-неочакваната диагноза от лекари

Младо момиче отиде на доктор заради леко подуване в иначе доста стегнатото й коремче. Когато обаче разбра какво й има, остана повече от шокирана.

От jenata.blitz.bg преди дни ви разказахме за една много опасна мода, на която младите майки подлагат бебчетата си, но тя може да съсипе здравето им. Разкрихме ви и как млада двойка уби новороденото си момиченце с нещо, което правим всеки ден.

Днес сме решили да ви споделим за една шокираща история – тази на 18-годишната Сафрон Хефър, чийто свят се преобърна за секунди, след като чу най-неочакваната от лекарите диагноза.

Жена роди близнаци, а лекарите и мъжът й онемяха щом видяха бебетата СНИМКИ

Момичето получава странна линия върху стегнатия си корем. Това определено я шокира, а майка й предлога нещо нелепо – да си направи тест за бременност.

Когато Сафрон погледнала теста, видяла две черти. След консултация с гинеколог, установила, че е в 37 гестационна седмица, и 6 седмици по-късно родила сина си Оскар.

Тийнейджърката нямала абсолютно никакви признаци за бременност. Редовно посещавала фитнес залата и дори посещавала солариум. Менструацията й била доста нередовна и никога не е мислела, че желанието да си хапва ягоди, маруля и сладолед е свързано именно с нещо такова.

Жена роди, а след 3 седмици се случи нещо шокиращо

„Това беше изненада за всички. Майка ми беше толкова шокирана, колкото и аз. Лично аз никога не съм предполагала даже, че е възможно да съм бременна и да не разбера, докато такова нещо не ми се случи.

Бях си всеки ден във фитнеса до деня, в който разбрах, че ще имам момченце. Преди това се смеехме, че коремът ми имаше леко смешна триъгълна форма“, признава Сафрон.

След повече изследвания стана ясно, че бебето ми е било доста високо – в гръдния кош.

Снимки показват момичето само няколко дни, преди да открие, че е бременна, а коремът й е перфектен и тонизиран. Малко след това бебето се препозиционира и отива по-надолу и вече за всички става видно, че диагнозата е повече от вярна.

Виждайки бебето й, лекари и акушерки започнаха да крещят: То има... СНИМКА

Тя ражда малкият Оскар на 3 юни 2018 година. И двамата са в отлично здраве.

„Харесва ми да бъда майка. Да гледам как Оскар се усмихва ме прави безумно щастлива. Това е най-прекрасното нещо на света“, признава момичето./ jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!