logo

Нино влезе в банята с ужасяващи болки в корема, а след минути разбра шокиращата истина за състоянието си ВИДЕО

Нино влезе в банята с ужасяващи болки в корема, а след минути разбра шокиращата истина за състоянието си ВИДЕО

Мислех, че просто умирам - болката беше толкова силна. Джоселин ме галеше по гърба и не спираше да ме успокоява, разказва нюйоркчанинът

Американец започна да изпитва силни болки в корема и отиде в банята, без да подозира, че след няколко минути ще държи на ръце първородното си дете.  

Историята започва преди четири години, когато 27-годишният Нино от Ню Йорк, който бил трансджендър, срещнал в сайт за запознанства половинката си - 22-годишната Джоселин. Оттогава двойката е неразделна и живее заедно.

Преди около две години обаче един малък инцидент променил живота на влюбените веднъж завинаги. Във въпросния ден Нино се оплакал от странни спазми в стомаха.

"Мислех, че просто умирам - болката беше толкова силна. Джоселин ме галеше по гърба и не спираше да ме успокоява. След това си спомням, че отидох в банята, мислейки, че трябва да използвам тоалетната.

Мъжът й отиде да провери детето, а когато се върна в спалнята, зяпна от изненада СНИМКИ

Скоро обаче започнах да осъзнавам, че ми предстои да родя дете", разказва през сълзи Нино в YouTube канала Truly.

Нетърпимите болки се оказали контракции, но Нино не можел да повярва, че през цялото това време е носил живот в себе си, а не е забелязал. 

Самата бременност за Нино била немислима. Когато бил на 18 години, той решил, че трябва да смени пола си и да стане мъж. По времето, когато започнал да получава контракции, приемал хормони от седем години.

Джоселин пък прави прехода си от мъж към жена и е на хормони от пет години. Тъй като и двамата са били на препарати, дори не могли да си представят, че Нино може да забременее.

Във въпросния ден Джоселин била много уплашена, защото не разбирала какво се случва.

25-г. жена шокиращо: Родих час след зачеването! Забременях от…

"Когато разбрах, че раждам, извиках: „Обади се на бърза помощ, това е бебе", разказва още Нино. 

Двойката се сдобила с напълно здраво момченце, което нарекла Джулиан.

Нино е изумен, че по време на цялата бременност не е забелязал нито един от симптомите, които жените в това положение обикновено изпитват, включително и растящия корем. 

Вярна съпруга роди дете от чужд мъж, а щом нейният разбра... СНИМКИ

Сега той и половинката му са много щастливи и обичат сина си, когото определят като голяма изненада. Влюбените обаче се страхуват от осъждането, с което детето им може да се сблъска в бъдеще поради факта, че е син на семейство, в което таткото е майка, а майката - татко.

Въпреки несигурността за бъдещето, Нино признава, че никога през живота си не е бил по-щастлив. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!