logo

Новозеландска министърка тръгна да ражда, но случилото се минути преди това е повече от похвално! (СНИМКИ)

Новозеландска министърка тръгна да ражда, но случилото се минути преди това е повече от похвално! (СНИМКИ)

Министърът на жените в Нова Зеландия се запъти към болницата, за да роди първото си дете. Но това, което направи минути преди да пристигне в болничното заведение е не само изненадващо, а направо похвално.

38-годишната Джули Гентър и съпругът й отидоха до болницата с…велосипеди. Това стана ясно от снимки, които лично министърката сподели в личния си инстаграм профил. „Успяхме да се насладим на красивата неделна сутрин”, написа тя, отивайки да ражда в обществената болница на Окланд.

Г-жа Гентър, която е и част от кабинета на министъра на транспорта, е известен и открит привърженик на колоезденето.

„Това е, пожелайте ни късмет!”, сподели минути преди да роди бебчето си и допълни, че тя и мъжът й са отишли с колелета до болницата, защото не са можели да се поберат в колата им, но придвижването с колело й доставило „добро настроение”.

Джули все пак уточни, че са използвали електрически велосипеди и с шега отбеляза, че май е трябвало по-често да ги използва по време на бременността й.

Родената в САЩ Джули обяви бременността си в Instagram, като отбеляза: „Ще трябва да получим допълнителна седалка за велосипедите”.

Министърката, която ще си вземе три месеца отпуск по майчинство, се присъединява към редица политици, които са имали бебета, докато са на работа.


През последните години шведските и италианските членове на Европейския парламент (EP) привлякоха вниманието на света като се явяваха на заседания на ЕП с бебетата си. / jenata.blitz.bg

 

Коментирай