logo

Патриша мислеше, че има хранително натравяне, но истината бе повече от шокираща

Патриша мислеше, че има хранително натравяне, но истината бе повече от шокираща

Тя не подозирала, че е бременна, докато синът й Джеймс не започнал да се ражда в тоалетната

Млада американка си мислеше, че има хранително отравяне, но когато за пореден път влезе в тоалетната, остана като шокирана, осъзнавайки истинската причина за неразположението си. 9 месеца в утробата й растяло бебе и точно в този момент то започнало да се ражда. 

Първескинята Патриша Крауфорд, която карала скрита (цветна) бременност, цяла нощ се чувствала много зле. Жената обаче решила, че неразположението й се дължи на нещо, което е яла по-рано през деня. Истинската причина за състоянието й се оказала съвсем друга и изобщо не ставало дума за хранително отравяне. Просто госпожа Крауфорд започнала да ражда. Тя нямала никаква представа, че е бременна, докато за пореден път не влязла в тоалетната и синът й Джеймс не започнал да се ражда.

Момиче си легна със силно главоболие, събуди се след 4 дни в болница с шокираща диагноза! (СНИМКИ)

"Когато отидох пак до тоалетната, изведнъж се появи бебето", разказва съпругът й Евън. 

"Беше точно като: "О, Боже мой. Какво ще правим?", споделя младата майка пред местен телевизионен канал. 

Александра мислеше, че чака близнаци, но резултатите от видеозона я шокираха толкова много, че започна да плаче (СНИМКИ)

Появата на бебе било последното нещо, което тя и съпругът й очаквали да се случи на 28 март. На тази дата се навършвала една година от внезапната кончина на баща й. "Нямахме пелени, нито кърпички, нито дрехи. Нищо", добавя тя. 

Госпожа Крауфорд признава, че през цялото време не е забелязала никакви сериозни симптоми, които да й подскажат, че е бременна, въпреки че със съпруга си правели опити да имат дете. Понякога се оплаквала от разстроен стомах, но само толкова.  През последната година просто гледала да не мисли за неочакваната смърт на баща си.

Хана бе опустошена от новината, че страда от безплодие! 8 години след страшната вест обаче се случи истинско чудо и... (СНИМКИ)

"Живеех ден за ден и гледах да съм заета с възможно най-много неща", споделя тя.

Бебето се ражда в деня, в който се навършвала година от смъртта на баща й. Момчето е кръстено на покойния си дядо Уилям Джеймс. То се появява на бял свят в 5 часа сутринта - точно когато покойният му дядо е ставал, за да отиде на работа. "Мисля, че сестра ми го каза най-добре. Тя заяви, че баща ми е слязъл от небето и е казал: Вече няма да си тъжна на 28 март", разказва развълнуваната Патриша. 

"Не е ли това най-хубавото нещо на света?", завършва щастливата майка. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

Коментирай

taka e

taka e 17.04.2019 0:30

ако се борите с отоци и подпухвания по крайниците и с упорит целулит като мен ,вземете си това . Гарантиран ефект на липосукция-ще се изненадате за 14 дневен курс от вида си !https://bit.ly/2HWYTN4 Ако не можеш да контролираш апетита си,а искаш да отслабнеш опитай това ! http://bit.ly/2GSDSm0