logo

Разврат или нежност? 27 голи СНИМКИ на бременни звезди

Разврат или нежност? 27 голи СНИМКИ на бременни звезди

Знаменитости се съблякоха чисто голи и показаха големи коремчета

Повечето известни личности смятат, че бременността ги прави още по-красиви. През месеците, в които носят плода на любовта с половинката си, те запечатват почти всеки момент. 

Емили Ратайковски се заголи бременна и изби рибата СНИМКИ

Много от звездите дори не си правят труда да слагат дрехи, а голите им кадри се разпространяват лавинообразно из мрежата. 

Някои знаменитости пък продават голите си бременни тела и красят кориците на различни списания срещу не особено скромни суми и правят цяло състояние от един от най-важните периоди в живота си.

10 СНИМКИ, които ни оставят с толкова много модни въпроси

Емили Ратайковски например наскоро обяви, че е бременна. Тя е известна именно със съблазнителните си снимки, които почти ежедневно публикува в профила си в социалната мрежа. Едно наедряло коремче не я спира. Тя показа наедрелите си форми преди дни в мрежата. 


Вярно е обаче, че не всички голи снимки са толкова секси, като тази на Ратайковски. Нека вземем например Ашли Греъм. Тя е супермодел също, но плюс сайз.


Тя реши да документира внимателно всичките си стрий промени по време на бременността и това предизвика бурни дискусии в мрежата. Някои одобриха и толерираха смелостта и честността й, а други пък заявиха, че не желаят да виждат такива неща в социалните си мрежи.


Много звезди в последните месеци на бременността си позират за различни списания и красят кориците им. В Холивуд, а и по целия свят, голите фотосесии на бременни са хит.

Когато се роди, това бебе тежеше близо 6 кг. Ето как изглежда сега! СНИМКИ

Модата бе въведена от Деми Мур. Тя се появи през 1991 година на корицата на "Венити феър". Тя бе покрила гърдите си на кадъра с една ръка, а с другата придържаше корема си. 


Ето и други известни актриси, певици и модели, които показаха голите си форми по време на бременността. Вие преценете дали това е демонстрация на красота в момента преди една жена да даде живот или е просто пошлост и разврат. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!