logo

Рейчъл отиде в спешното и животът й се промени завинаги СНИМКИ

Рейчъл отиде в спешното и животът й се промени завинаги СНИМКИ

Заради силните болки, които изпитвала, не успяла да мигне цяла нощ, а на сутринта се принудила да викне линейка

Жителка на британския град Ливърпул не подозираше, че е бременна, докато не роди внезапно в спешното отделение на местна болница, съобщава Daily Mirror.

29-годишната Рейчъл Фогарти разказва, че в деня преди раждането се наложило да си тръгне по-рано от работа заради силни болки. През нощта не успяла да заспи, а на следващия ден се принудила да извика линейка.

За неин ужас обаче диспечерите й съобщили, че ще се наложи да изчака около пет часа. Болките обаче били нетърпими и младата жена се принудила сама да отиде до болницата. 

Студентка отиде в болницата с коремни спазми, а след дни се прибра вкъщи с неочаквана изненада СНИМКИ

Там тя отговорила на всички обичайни въпроси на лекаря, но специалистът така и не успял да разбере какво й има. Фогарти минала и преглед при гинеколог, който установил, че й предстои раждане.

"Имам синдром на поликистозните яйчници, така че липсата на менструация не беше смущаваща", обяснява 29-годишната британка, която до този момент не подозирала, че ще става майка. 

"С партньора ми сме заедно от 10 години и това никога не се е случвало преди, така че си мислех, че никога няма да се случи", добавя тя.

След прегледа Рейчъл била вкарана в родилното отделение и малко по-късно на бял свят с цезарово сечение се появил синът й Джеймс. 

"Първо се обадих на майка си, която си помисли, че й звъня за храна или пък за да дойде баща ми и да ме вземе от болницата, тъй като бях там цял ден.

Родителите ми бяха на седмото небе от новината, това беше първото им внуче.

Мелиса мислеше, че има хранително отравяне, истината я остави без думи СНИМКИ

Партньорът ми изглеждаше все едно е бил ударен с мокър парцал, но когато бебето се появи, беше толкова щастлив...", казва още британката. 

Размишлявайки върху драматичната поява на Джеймс, Рейчъл описва сина си като "удивителен" и "най-хубавото нещо, което й се е случвало". /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай