logo

Сексапилната половинка на Джейсън Стейтъм показа супер интимни СНИМКИ

Сексапилната половинка на Джейсън Стейтъм показа супер интимни СНИМКИ

Двамата имаха супер повод за празнувате и решиха да споделят фотоси от събитието

Сексапилната половинка на холивудския актьор Джейсън Стейтъм реши да покаже супер интимни снимки. 32-годишната блондинка и моделка публикувал серия фотоси в Instagram профила й.

Снимките, на които бе и 51-годишният актьор, са направени по време на неотдавнашното пътуване на звездното семейство до брега на Амалфи.

Фотосите за по повод грандиозно и хубаво събитие, което носи безумна радост и на двамата и затова Роузи Хънтингтън-Уайтли реши да ги сподели с феновете си.

А именно вторият рожден ден на сина им J (Джей).

„Две годинки! Обичаме те малък J”, написа щастливата майка.

Наскоро, в интервю за списание Elle, моделът откровено говореше за това как я е променило майчинството.

„За мен това беше пълно рестартиране. Преди това всичко се въртеше около това, което искам, а сега - около това, от което се нуждае моят син. Той винаги е на първо място. Никога не съм разбирала колко дълбоко и безкористно мога да обичам някого. Понякога майчинството може да е смазващо и да ти отнема всичките сили, но това не е нищо в сравнение с факта, че домът ми винаги е изпълнен с любов и смях. Все пак е красиво! Напомня ми на луда надпревара”, призна Роузи.

Красивата моделка, която се среща с Джейсън от 2010 година, също признава, че след като е станала майка, тя е станала много по-уверена.

Между другото, Стейтъм също говори за новата си роля на баща. В интервю той каза, че откакто е станал баща, „става все по-трудно да се излезе от къщата”. / jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай