Служителка в училище шокира мрежата с история за двама мъже и малко момиченце

Служителка в училище шокира мрежата с история за двама мъже и малко момиченце

И двамата били записани в списъка с контакти за връзка при спешни случаи

Служителка в училище в американския щат Джорджия шокира мрежата с мистериозната си история. Видеото й в TikTok стана вирусно и за отрицателно време събра над 12 милиона гледания, пише The Mirror.

В профила си дамата с никнейм @sheena_20200 разказва как в един октомврийски следобед в школото пристигнали двама мъже и заявили, че искат да проверят как се справя една от ученичките. 

Първоначално възникнало малко объркване да не би да има две деца с едно и също име. След това обаче станало ясно, че и татковците са пристигнали, за да приберат едно конкретно момиченце. 

Жена роди близнаци, бащата видя второто бебе и ги напусна веднага

"Те се спогледаха и единият каза: "Защо се интересувате от дъщеря ми?". Другият отвърна: "Кой си ти? Какво искаш да кажеш? Аз съм нейният баща!"", разказва Шийна.

Служителката уточнява, че и двамата мъже са били записани в списъка с контакти за връзка при спешни случаи на момиченцето.

В разрешаването на заплетения казус се намесила и директорката. Междувременно напрежението ескалирало. Мъжете започнали да се държат агресивно и били разделени в различни стаи, а Шийла се обадила на майката, за да я извика в училището. 

Щом колата на жената се появила на паркинга, единият от бащите се втурнал към нея и започнал да я разпитва какво се случва.

"Изтичахме на паркинга след него. Чудите се дали я е ударил? Да, удари я", споделя още жената. 

 

@sheena_20200 It really went down!! #schoolchronicles #fyp #storytime #viral original sound - Officially Sheena J

Последвал бесен скандал, който наложил намесата на полицията. Единият от бащите бил задържан, на майката била оказана медицинска помощ, а детето, което също не знаело за двамата си татковци, се прибрало вкъщи с баба си.

В друго свое клипче Шийла обяснява, че майката не била на 100% сигурна кой от двамата мъже е биологичният баща на дъщеря й и затова ги оставила да вярват, че са родители на детето, като същевременно се уверила, че пътищата им никога няма да се пресекат.

Жена роди близнаци, бащата видя документите на едното бебе и ги напусна веднага

Зад неприятната за всички изненада пък се оказала най-добрата й приятелка. Именно тя уредила и двамата бащи да дойдат в училището по едно и също време.  

Интернет потребителите пощуряха по историята на Шийла и не спират да я затрупват с въпроси кой всъщност е таткото на момиченцето. "Как, по дяволите, да зная кой е бащата, дори майката не знае", отвръща тя. 

По данни на Fox News обаче, малко по-късно Шийна признала, че е измислила историята. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

aaaa

aaaa 31.10.2023 20:31

Най-продаваният продукт за отслабване в света! Помогна на мен и съпруга ми и ще помогне на вас, резултатът е видим след няколко дни, купих го от тук: -----> https://lmy.de/keto