logo

Свекърва видя ръката на снаха си в деня на сватбата , а последвалото е шокиращо СНИМКИ

Свекърва видя ръката на снаха си в деня на сватбата , а последвалото е шокиращо СНИМКИ

Оказа се, че зад неочакваната първа среща с бъдещата съпруга на сина й, се крие невероятна семейна тайна

Шокираща семейна история се разигра в китайския град Суджоу, който се намира в провинция Дзянсу. Всичко се случило в деня на сватбата между млад мъж и избраницата му.

Майката на младоженеца не била виждала бъдещата си снаха на живо, а само няколко снимки, които синът й и изпращал.

В деня на сватбата обаче свекървата видяла на живо булката. За нейна изненада тя била в рокля с по-изрязан ръкав. От тоалета и ръцете й били по-видими. Щом видяла, че на ръката на булката има рождено петно, свекървата се разплакала. 

Причината за тази неочаквана реакция е повече от шокираща. Зад нея се крие голяма семейна трагедия, неочаквана развръзка и щастлив край.

Оказало се, че преди повече от 20 години дъщеричката на свекървата изчезнала безследно. Дълги години тя я търсела, но безрезултатно.

Важно е да се отбележи, че момиченцето имало родилно петно на ръката. Именно по това свекървата познала, че снаха й е нейното детенце.

Тя веднага попитала родителите на бъдещата й снаха дали тя е осиновена, а те останали шокирани от въпроса й, тъй като никой не знаел за това – дори и момичето.

Все пак те признали, че намерили детето на пътя край дома им, който бил в друга част на Китай. Тъй като никой не потърсил детето те го осинови ли и отгледали като свое.

Щастливите моменти на сватбата обаче не свършват до тук. Повечето хора биха си казали, че венчавката не се е състояла, тъй като булката и младоженецът се оказали брат и сестра. Но това не е така!

Тъй като свекървата не успяла дас прежали безследно изчезналото си момиченце реши да осинови момче от близкия дом за сираци.

Така младоженците – макар и деца на една майка, се оказало, че нямат кръвна роднинска връзка помежду си и спокойно може да се венчаят.

Невероятната семейна история разтопи сърцата и просълзи милиони хора по света. / jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки

Коментирай

граф Съри

граф Съри 11.04.2021 22:19

Е тази свекърва ще е като истинска майка за снаха си!

Той

Той 14.04.2021 3:58

Жълта преса за доверчиви плиткоумници