Тези звездни мами не спират да качват разголените си СНИМКИ! Ще се шашнете, когато разберете защо го правят!

Тези звездни мами не спират да качват разголените си СНИМКИ! Ще се шашнете, когато разберете защо го правят!

Свикнали сме всички световни знаменитости да изглеждат безупречно. Съдейки по снимките им в социалните мрежи, на външния им вид не се отразява нищо - нито безсънието, нито болестите, нито раждането на бебе.

Заради идеалните им фотографии много майки по света не могат да се примирят с недостатъците на тялото си, които всеки ден им напомнят, че наскоро са родили. 

Напоследък обаче звездите започнаха да споделят и снимки, които не са обработени с някаква програма. В тази статия ще ви дадем доказателства, че и телата на известните също се променят и им се налага да се потрудят доста, за да си върнат предишните форми. 

Джеси Джеймс

30-годишната певица роди третото си дете и качи снимка на все още подутото си коремче три седмици след раждането. 

Изпълнителката смята, че всяка жена трябва да помни през какво е преминало тялото й през тези 9 месеца и да се гордее с това. 

Дафни Оз

Преди осем месеца американската писателка, журналистка и телевизионна водеща Дафни Оз  роди третото си дете. В своя Инстаграм тя не спира да споделя трикчетата, които й помагат да върне предишните си форми. Дафни смята, че всяка жена трябва да се научи да живее живота си и в новото си тяло, а не да се срамува от това и да се крие.

Тиа Маури

Актрисата Тиа Маури роди второто си дете. Чаровната близначка вече е на 40 и се оказа, че да отслабне няма да е толкова лесна задача. 

Тиа признава, че след първото раждане й е трябвало известно време, за да приеме новото си тяло. 

А след второто раждане се е въоръжила с търпение и се е научила да се обича такава, каквато е.

Хилария Болдуин

Съпругата на известния холивудски актьор Алек Болдуин - 34-годишната Хилария Болдуин, наскоро роди за четвърти път.  Още на следващия ден тя качи снимка от болничната стая, за да покаже на последователите си как ще работи, за да си възвърне предишните си стройни форми. 

Али Федотовски

Телевизионната звезда Али Федотовски също реши да покаже на последователите си в мрежата какво се е случило с тялото й след бременността. "Тялото ми се промени. Кожата в областта на корема ми е много разтегната", пише русокосата красавица в мрежата. 

Сега Али се учи да обикне новото си тяло и се надява снимката й да помогне на всички момичета, които се борят с фигурата си. 

Криси Тейгън

Не всички знаменитости успяват да върнат предишните си форми. Топ моделът Криси Тейгън,  по чието перфектно тяло въздишаха милиони, реши да сподели с всички как изглежда след раждането. Целта й е жените да разберат, че звездите също са обикновени хора. Въпреки това тя все още не може да се примири с начина, по който изглежда, а това я кара да се чувства неуверено.

Хилари Дъф

Американската актриса така и не успя да отслабне след раждането на сина си. Тя редовно публикува снимки в мрежата, за да покаже на останалите дами, че звездите също имат недостатъци. Хилари Дъф призовава всички жени да се гордеят с телата си, благодарение на които са се сдобили с най-големия подарък - децата. /jenata.blitz.bg
 

Коментирай

дядо Каракоч

дядо Каракоч 22.08.2018 15:13

Ама,че издънени кабриолети.И това ми било звезди.К,ви ти звезди.Дропли.

Ганьо

Ганьо 22.08.2018 16:50

От тия една звезда няма !!!!

фри

фри 22.08.2018 23:40

Парцали!

....

.... 23.08.2018 2:04

Алоооо, коментиращите, вас баща ви е изхрачил върху конска фъшкия!