logo

Това бебче бе намерено изхвърлено на боклука, но се случи нещо феноменално! (СНИМКИ)

Това бебче бе намерено изхвърлено на боклука, но се случи нещо феноменално! (СНИМКИ)

Режисьорът Винод Капри и съпругата му промениха тотално живота на малкото човече

Първото нещо, което прави режисьорът от Ню Делхи Винод Капри когато се събуди е да предлега актуалните новини от деня. Така на 14 юли той попаднал на материал, в който се казва, че са намерили новородено бебе, изхвърлено на боклука.

Бебето от тази СНИМКА шокира целия свят, а историята му е истинско чудо!

Публикацията била споделена в Twitter. Кадрите толкова развълнували режисьора, че ги показал на съпругата си Сакши Джош.

„Бяхме много разстроени”, каза Капри и допълва: „Не можех да гледам как бебето плаче. Сърцето ми се разбиваше от съжаление и това беше достатъчно, за да вземем решение да намерим това бебе”.

Бебето от тези СНИМКИ не е обикновено! То преобърна целия свят

„Не бяхме сигурни дали тази информация е надеждна, защото преди това често срещахме фалшиви видеоклипове с подобно съдържание“, добави мъжът.

Семейството обаче реши да опита късмета си.

Все пак със съпругата му писали в социалните мрежи с цел да намерят това дете.

Случилото се след това тотално промени живота на режисьора и съпругата му, какво и на малкото бебе, изхвърлено на боклука.

Съпрузите уточнили в социалните мрежи, че ще осиновят бебето, ако успеят да го намерят.

Думите им веднага приковават цялото внимание в социалните мрежи и стотици потребители писали на Винод. Няколко часа по-късно двойката получила съобщение, че бебето е намерено в Раджастан. Новороденото бебе било момиченце.

С помощта на приятели, Винод установи, че бебето е взето от добри хора и отведено в болницата в град Нагаур. Момичето е родено много малко и тежи само един и половина килограма. Въпреки това лекарите отбелязали, че тя има силно тяло и ще се възстанови от шока.

Бебче, появило се преди минути на този свят, направи нещо, което никое друго новородено в света не е правило (СНИМКИ)

На следващия ден след тази новина двойката пропътувала 500 километра, за да стигне до бебето. Разговаря с лекаря, който наблюдава бебето още по обяд. Тогава Винод казал на педиатъра, че със съпругата му биха искали да осиновят захвърленото бебе.

Сега семейството се занимава с документи, които ще им позволят, когато момичето бъде възстановено, да я заведат в дом им и да стана нейни родители. / jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай