logo

Цял свят плаче заради тези ВИДЕА, направени насред пандемията

Цял свят плаче заради тези ВИДЕА, направени насред пандемията

Гениална майка измисли как детето й може да прегърне баба си и дядо й без да нарушават правилата за социална дистанция

Ситуацията с коронавируса по целия свят остава доста неприятна. Социалната дистанция и карантината разделиха много семейства.

От това най-много страдат децата и възрастните хора, които са заставени да не могат да видят обичаните си внучета. От своя страна пък на мъниците им липсват глезотиите, които обичаните баби и дядовци им предоставят.

Американката Лорън Дорис обаче измисли гениален начин, по който момиченцето й може да прегърна баба си. При това без да нарушава забраните за социална дистанция.

Мрежата прегря след случилото от „изобретението“ на Лорън. Хиляди хора по целия свят изгледаха кадрите и избухнаха в сълзи.

Лорън Дорис сподели клипче във видеоплатформата „TikTok“, в което показва как точно това е възможно. 

Дамата създала импровизирано предпазно перде, направено от прозрачни пликове, с два ръкава за ръце, през които бабата и дядото могат да прегръщат внуците си без притеснение.

Но се оказа, че идеята е хрумнала и на някой друг. 10-годишно момиченце се е сетило за същото приспособление. Нейното предпазно перде, направено от рециклирана прозрачна завеса за баня, даже е оборудвано с два чифта ръкави, за да може прегръдката да е взаимна.

Дългоочаквана среща между възрастните хора с внучето им трогна всички, гледали кадрите. Вижте ги и сами се уверете колко силно емоционален момент е срещата им. / jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

@laurendoris96

♬ I Miss You - Sarah Geronimo

Коментирай