logo

ВИДЕО 18+ жестоко се подигра с кърмещите майки и гърдите им СНИМКИ

ВИДЕО 18+ жестоко се подигра с кърмещите майки и гърдите им СНИМКИ

Всичко това е част от новата реклама на фирма за помпи за кърма

На какви ли не потресаващи реклами сме се нагледали. Преди време от jenata.blitz.bg показахме невиждано досега промо видео на смаобръсначки. И точно когато си мислехме, че сме видели всичко се появи новата реклама на компания за помпи за кърма.

Дотук нищо странно, но се оказа, че в него „креативните” сценаристи са сравнили гърдите на майките, които кърмят с крави.

Компанията „Елви Помпа”, която е производител на въпросната помпа, обясни, че изобщо не се подиграва с майките, а именно те са им споделили, че докато кърмят се чувстват като крави и затова рекламата им е по подобен начин оформена.

„Целта ни беше да насочим вниманието на обществото към помпите за кърма. През последните няколко години се появиха стотици модели смартфони, а замисляли ли сте, че помпата за кърма изобщо не се е променила. Е, сага ние предлагаме нещо ново, иновативно и уникално”, казаха от компанията. 

Та..въпросното видео започва с четири жени, които са в плевня, а на техен фон се разхожда крава.

Дамите от клипа не само танцуват, но и пеят доста странни неща: „Да аз давам мляко, но нали не виждаш опашка”; „Ако не си забелязал това не е виме, а моите гърди”; „Измий я, сложи я, изпомпвай и нахрани бебето си”; „Изпомпвайте, изпомпвайте, изпомпвайте дами”.

Рекламата събра доста противоречиви реакции – част от хората са категорични, че това е тотална гавра с жените, майките и гърдите им. Други пък бяха на мнение, че е изключително забавна и запомняща се.

Все пак трябва да уточним, че в края на видеото се разбира, че и четирите дами наскоро са родили и действително кърмят децата си. Не само това – те използват въпросната помпа за кърма и дори са били с нея под дрехите си по време на цялото видео.

Какво точно представлява тази толкова противоречива реклама може да видите сега: / jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

Милко

Милко 30.09.2018 11:53

Е чи кое е обидното на рекламата....че минава крава ли? ами явно няма лоша реклама и може би скандала е умишлено търсен

jana

jana 01.10.2018 8:15

Откакто ползвам това, отслабвам без да забележа. Вече съм свалила 8кг, а ям всичко, което поискам и когато поискам. Наистина невероятно!http://bit.ly/2EJ30d5

Checi

Checi 08.09.2020 16:38

S taia pompa si praim langata 38 santa i bosle dumkam samo uguzu malo i golemo po Borisovata,a mokrite kurpicki sa da zabursvam coranteto

ESKALIRGANIO

ESKALIRGANIO 08.09.2020 16:49

TURSIM EDROGURDA MURVA DA LAKTEITVA DOKATO I DRILVAM S MO6TNI TLASATZI LAINQNATA GAZINA

Ко????не!!

Ко????не!! 08.09.2020 17:06

Много тъпа реклама

Тита

Тита 08.09.2020 22:54

И защо трябва да помпят и да дават с шише, а не да кърмят както природата е наредила?

йойо

йойо 09.09.2020 9:43

и кво лошо има да ги изпомпиш