logo

ВИДЕО бебефон засне бяла ръка да докосва спящо дете, майка му онемя от ужас!

ВИДЕО бебефон засне бяла ръка да докосва спящо дете, майка му онемя от ужас!

29-годишна майка на две деца от английското графство Ланкашир забелязала странни бели петна по кадрите, заснети от видео бебефон, монтиран в стаята на нейния петгодишен син.

Тя се изплашила, че това е паяк, който всеки момент може да падне в креватчето на малкия Елис и ще смути лекия му сън. 

Съпругът й я заряза след раждането, но 5 години по-късно милионерите мечтаят за нея

Петгодишният син на Кери страда от аутизъм и често се разстройва без видима причина, а и спи лошо. Но този път той изглеждал спокоен, пък и нямало никакви следи от паяк в завивките му.

След като върнала записа на камерата, възбудената майка отново видяла белите ивици. Те ѝ заприличали на ръка, която нежно глади детето, сякаш го успокоява. 

Сензационна новина за бебето на принц Хари и Меган

Кери решила, че това може да е призракът на прабабата на Елис, която починала през 2016 г. на 90-годишна възраст. Елизабет много обичала своя правнук и може би иска да се грижи за него дори след смъртта си. 

Майката публикува тези изображения в интернет и получи неочаквано положителен отклик.  Повечето хора казват, че виждат ръката да гали и успокоява сина ѝ. Те споделят, че кадрите предизвикали у тях много топли чувства. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

taka e

taka e 18.04.2019 18:53

Имах ужасни нокти, когато си поръчах Micinorm. Вече си мислих как да премахна с лазер увредения слой на нокътя. Добре, че не се стигна до това. След 2 седмици ноктите ми станаха като нови/ А всичко само, защото попаднах на умен лекар, който ме посъветва първоначално да опитам https://bit.ly/2Y86LDe

Алооооо

Алооооо 19.04.2019 0:08

Някой не е в ред,но кой ли ?!?!