Жена роди 9 момчета за 15 години, а накрая... ВИДЕО

Жена роди 9 момчета за 15 години, а накрая... ВИДЕО

Майката на 11 деца признава, че би искала дъщеря й да си има по-малка сестра

Майка на 11 деца призна, че е забременявала отново и отново, за да се сдобие с мечтаната дъщеря, пише The Sun.

Близо 15 години Ялансия Росарио от Тексас непрекъснато забременявала, докато най-накрая не родила момиченце.

Първият син на американката се родил през 2009 г. Оттогава жената дала живот на още осем момчета. Тя обаче нямала никакво намерение да спре да ражда, защото голямата й мечта била да има момиченце.

Тя сама си признава, че е на 50 с 3 деца, но никой не й вярва

По време на последната си бременност Росарио разбрала, че чака близнаци. Голямата й надежда била те да са разнояйчни, което да увеличи шансовете й за дъщеря. И била на седмото небе, когато разбрала, че бебетата ще са момче и момиче.

„Когато видях момиченцето си, не можех да повярвам, че казвам думите „моята дъщеря“. Бях очарована от нея, тя е просто перфектна”, казва жената.

 

@that_rosario_life All boys 1 Girl #mom #momlife #thatrosariolife #pregnant #twins original sound - speedupthesounds

Майката на 11 деца признава, че би искала дъщеря й да си има по-малка сестра. И не крие, че е изключително щастлива, че момиченцето има толкова много по-големи братя.

Многодетна майка роди в тоалетната, а когато погледна бебето... ВИДЕО

Жената сподели радостната новина в социалните мрежи и получи много поздравления. Голяма част от коментаторите споделят, че също са мечтали за дъщеря, а историята на Росарио им дава надежда, че и те някой ден ще се сдобият с момиче.

 

@that_rosario_life alot thought it'll be two boys don't play with the Impossible im loving it here #firstdaughter #twins #thatrosariolife #babywearing #momsoftiktok original sound - OJ The DJ

Други пък са изненадани от упоритостта на жената и смятат, че не е трябвало да ражда толкова много деца, само за да стане майка на момиче. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

Коментирай