logo

Жените с тези 3 имена са обречени на щастие

Жените с тези 3 имена са обречени на щастие

Именно това сочи статистиката на учените

Още по време на бременността може да разберете какво дете чакате - момче или момиче и да започнете да мислите име за него.

Майка роди бебе гигант и показа как изглежда 5 години по-късно ВИДЕО

Някои залагат на традиционни названия, а други на крайно нетипични, различни и оригинални имена, с които искат да накарат детето си да се чувства специално.

Важно е обаче да помислите не само за значението на името ами да го проучите добре. Има такива, които могат да определят щастливата съдба на даден човек. Събрали сме три женски имена, чиито притежатели са обречени на щастие.

Когато се роди, това бебе тежеше близо 6 кг. Ето как изглежда сега! СНИМКИ


Мария

Това е едно от най-популярните имена в света То може да се даде на новородено момиче по целия свят и да не звучи чуждо и зле за ушите. То има еврейски произход и в Стария завет се споменава като Мариам. Лингвистите твърдят, че значи горчивина, но според други специалисти значи "желан" и "спокоен".
Това име има много силен заряд и дълга история. Жена с това название ще има ярък живот. 

Елена

Това е гръцко име, произлизащо от думата helenos, т.е. светлина. Така Елена значи "ярка", "блестяща", "избрана".


Има дори мнение, че името Елена идва от името на Хелиос, богът на слънцето сред древните гърци. Ако продължим да разглеждаме онези времена, когато туники все още се носеха в Гърция, тогава първото нещо, което идва на ум, е кралица Елена от Троя, заради която започва Троянската война.

Виктория

Това име произлиза от латинската дума "победа" и е много популярно през последните години. Жените с това име могат да вървят през живота с високо вдигната глава. Носителките на това название са противоречиви личности - упорити с високо чувство за справедливост и саможертва. Виктория е амбициозна. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай