logo

Жена роди, а след 3 седмици се случи нещо шокиращо

Жена роди, а след 3 седмици се случи нещо шокиращо

Никога не сте си и помисляли, че може такова нещо да стане наистина

В днешно време е наистина странно, ако някоя бременна не посещава редовно гинеколог, който да я преглежда и да следи както нейното здравословно състояние, така и това на бебето й.

Лекар й каза, че има проблеми с храносмилането, а час по-късно в тоалетната се случи нещо шокиращо

За жалост, все пак има такива случаи и те са главно при необразовани или много бедни хора, които живеят в нищета и решават да не се възползват от здравни и медицински услуги.

В следващите редове ще ви разкажем историята на Арифа Султана. Тя забременяла, когато била едва на 19 години. В нейното село нямало болница и затова тя била принудена да отиде в съседното. Там тя родила недоносено момченце, а след дни била изписана.

Жертва на аборт оцеля за ужас на баба си, а 30 години по-късно... СНИМКИ

Коремът й обаче не се прибирал, а си стоял огромен, а тя естествено обвинявала лъскавия „Инстаграм“ в който жените изглеждат перфектно още при изписването от болницата.

26 дни по-късно обаче Арифа отново се нуждаела от лекар. Стомахът й започнал да я боли, а след минути болката станала нетърпима. Тя била откарана отново в болница, но този път в по-голям град. Там й е бил направен ултразвук.

Шестима лекари накараха майка от Добрич да направи аборт, но тя не ги послуша и се случи чудо! (СНИМКИ)

„Просто бяхме шокирани, никога досега не бяхме виждали подобно нещо“, заяви гинекологът Шейла Поддар, която прегледала младата жена.

Оказало се, че Арифа ражда отново и то близнаци. Не беше възможно да ги роди по естествен път и заради това те са били извадени чрез цезарово сечение.

Тя родила момче и момиченце. Така Арифа буквално за месец от бездетна жена се превърна в жена с 3 дечица.

Лекарите обясняват, че причината да не се хване, че бебетата са три, е че жената нито веднъж не е ходила на ултразвук по време на бременността.

Семейна история, която покори света, се крие зад тази СНИМКА

Оказва се, че Арифа има рядка вродена патология – две матки.

Обикновено с такава патология жените забременяват много трудно, да не говорим, че ембрионите започват да се развиват в двете матки едновременно .Бременността може да не идва едновременно, но с разлика от няколко дни и седмици. Лекарите все пак вярват, че в случая с Арифа всичко се е случило едновременно.

„Бебетата и майката са напълно здрави. След 4 дни бяха изписани“, казва д-р Шейла Поддар. /jenata.blitz.bg 

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

Чворестия Джо

Чворестия Джо 25.07.2020 23:57

Аз па имам две патки