logo

Жена забременя с близнаци, а на третия ултразвук изпадна в шок от видяното ВИДЕО

Жена забременя с близнаци, а на третия ултразвук изпадна в шок от видяното ВИДЕО

Бъдещата майка споделя, че подобно нещо може да се случи едва при 0,3% от бременните

Млада американка с никнейм Blonde Bunny сподели уникалната си история в TikTok и озадачи мрежата. Когато в края на миналата година забременяла с първото си дете, тя изобщо не очаквала, че ще стане многодетна майка.

А на третия преглед с ултразвук станало ясно, че в утробата й не растат две, а цели три бебета. Нещо повече, "самотното" бебе било с цели две до три седмици по-малко от своите братя близнаци.

Blonde Bunny била в пълен шок. Тя никога не била чувала за суперфетация, не приемала и лекарства за плодовитост.

Дева Мария: 20-г. девственица забременя, шокира всички месеци по-късно

Бъдещата майка споделя, че подобно нещо може да се случи едва при 0,3% от бременните. И тя просто се е оказала една от онези жени, които са в състояние да овулират два пъти месечно.

Сега основната задача на бъдещата майка е да доведе бременността си поне до 28-ата седмица.

Blonde Bunny непрекъснато споделя с интернет потребителите как протича необичайната й бременност. На първо място, тя съветва момичетата да не пренебрегват контрацептивите, дори вече да са заченали.

Млада жена роди близнаци, а 11 месеца по-късно... СНИМКИ

Тя също така уточнява, че на всеки две седмици ходи на ултразвук. Това помагало да се гарантира, че двете различни по срок бременности се развиват нормално.

"По-малкото" й дете се развива по план, но изостава от "по-големите" близнаци с около 11 дни. Въз основа на това лекарите предполагат, че зачеването е настъпило точно с такава разлика.

Лекарите й казаха, че не може да има деца! Впоследствие роди, без да знае, че е бременна

Между другото, Blonde Bunny е убедена, че това е първата и последната й бременност. В края на краищата, тя ще стане многодетна майка още с първото раждане, а отглеждането на три наведнъж изобщо не е лесна работа. /jenata.blitz.bg

@tamingtriplets

Reply to @anarchyvixyn Superfetation Answers ##tripletsoftiktok ##pregnancyjourney ##highriskpregnancy ##pregnant ##triplets

original sound - Taming Triplets

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай