logo

10 модни грешки, заради които изглеждаме зле (СНИМКИ)

10 модни грешки, заради които изглеждаме зле (СНИМКИ)

Когато става дума за избор на моден стил, няма грешно или правилно. Можете да изберете да изглеждате класически или пънк, модерен или небрежен. Единственото, което трябва да внимавате е да не направите някои голям гаф. И това няма нищо общо с цената на вашето облекло. Много пъти това са малки неща, които ни карат да изглеждаме зле.

Ние от jenata.blitz.bg съставихме списък с неща от облеклото ви, с които трябва да внимавате, иначе рискувате да изглеждате зле.

1. Прекалено блясък


По правило използването на камъните изисква подходящ повод. Ежедневното и спортно облекло с изобилие от фалшиви бижута ще накара всеки моден познавач да ви набие. Заслепете всички с вашата личност, а не с дрехите си.

2. Фалшиви марки


Производителите могат да ги наричат "копия", но това не ги прави оригинални. Нискокачествените продукти от евтините магазини нямат нищо общо със световно известните произведения на модните дизайнери.

3. Сблъскващи се разпечатки


Рокля на точки + ивици = една от многото нещастни комбинации. Цветни, геометрични и други привлекателни отпечатъци трябва да стоят сами.

4. Бели обувки


Ще ви издадем една малко тайна: белите обувки, освен ако не са маратонки или спортни обувки, са изпаднали в немилост. Най-добрият избор за всеки случай е обувки с телесен цвят. 

5. Купувайте качество


Някои неща са предназначени да бъдат скъпи и нямат по-евтина версия. Най-често това се отнася за тъканите. Правилото е, че ако не можете да си позволите качествена стока, е по-добре да не я купувате изобщо. Вземете например дантелата. Неравномерно дантелените елементи започват да показват признаци на износване много бързо и ще отразяват статута на собственика им.

6. Изкрящи цветове


Дрехи в пламтящите неонови цветове са чудесни за дискотека или за Хелоуин, но всеки опит за включването им в ежедневното ви облекло ще е провал. Каква е алтернативата? Класика, разбира се. Ако вашата привързаност към ярки дрехи не може да бъде овладяна, то поне се опитайте да я ограничите.

7. Носете фини бижута


По-малко е по-добре. Красивите малки бижута имат предимство пред огромните кичозни бижута.

8. Неудобни обувки


Петите ви карат да се чувствате и да изглеждате красиво и женствено, но само когато те не идват за сметка на вашия комфорт. Затова прегърнете простотата. 

9. Дрехи в правилния размер


Винаги избирайте дрехите, които са с правилния за вас размер. Иначе рискувате да изглеждате или като че ли сте навлекли чувал или като „дебела стоножка”.

12. Скрийте бельото си


Понякога бельото просто не може да остане на място, опитвайки се да се измъкне отдолу и да привлече внимание. Ако все пак смятате, че е секси, определено е време да преосмислите. Напомняне: Бельото трябва да остане под дрехите и да не се вижда, независимо дали е ново, скъпо. / jenata.blitz.bg
 

Коментирай

внимателната

внимателната 14.06.2018 12:54

Не петите, а токчетата са имали предвид авторите. И не "идват", друга е думата на български, въпреки че на английски е било "come"... "Петите ви карат да се чувствате и да изглеждате красиво и женствено, но само когато те не идват за сметка на вашия комфорт".