logo

3 тоалета, с които ще подлудите мъжа още на първата среща

3 тоалета, с които ще подлудите мъжа още на първата среща

Всяка дама знае как да плети от раз представителите на силния пол

Първата среща винаги е вълнуващо събитие, особено ако се сте се запознали онлайн и все още не сте се виждали лично. Именно заради всеки – без значение мъж или жена, иска да изглежда добре и да предизвика „УАУ“ ефектът в отсрещния човек, така че тази среща да не е последна.

Но как може да се случи това? Е, според модните експерти най-лесният начин една дама да вземе ума на мъжа още от първата среща е да заложи на правилните дрехи.

„Има точно три тоалета, които побъркват мъжете“, категорични са модните специалисти.

„Всеки мъж си представя как сваля дрехите от жена, която харесва. Именно заради това е важно и въпросните одежди да го впечатлят“, допълват те.

Ето кои са трите женски тоалета, които побъркват мъжете:

Копринена комбинация
Печеливша опция за пролетна или лятна среща. Плавната, плътно прилепнала материя ще даде простор на въображението на мъжа, докато дължината под коляното прави този стил не твърде предизвикателен, но не и скучен. 

За първа среща черна комбинация е перфектна, ако планирате да подлудите мъж в самото начало на вечерта. 

Изборът на обувки зависи от това къде ще отидете: за разходка из града можете да изберете мокасини или дори бели маратонки - нахални и сладки в същото време - или класически обувки, ако мъжът е избрал ресторант за среща. 

Най-важното е – не забравяйте да вземете яке, защото вечерта има вероятност да ви стане студено и ще трябва да сложите нещо на раменете си. Но е по-добре да откажете плетен пуловер - комбинацията от коприна не е особено „приятелска“ с такива неща.

Рокля от туид
Страхотен вариант в стила на Лили-Роуз Деп. Кой каза, че роклята или костюма от туид са скучни? Просто не знаете как да ги изберете. 

Откажете се от класическите сдържани цветове, защото материалът и стилът на такива неща като цяло предполагат сдържаност, което означава, че можете да „играете шеги“ с цвета. Деликатна розова рокля от туид ще накара мъжа да се размие от нежност към вас. 

Нищо чудно, че Коко Шанел смята роклите и полите от туид за едни от най-изтънчените и необходими неща в женския гардероб. Не се страхувайте да изберете рокля от туид с активен декор - такива смели решения ще ви бъдат полезни за среща.

Дълга рокля с цепка
Искате да провокирате мъжа още в самото начало? Тогава трябва да обърнете внимание на лека рокля под коленете с цепка по бедрата. Чудесен вариант за ходене на ресторант, където можете да се позиционирате така, че мъжът да има общ поглед върху закачливата кройка. Бъдете сигурни, че цяла вечер той ще мисли да ви докосне, защото гледката ще го развълнува. 

Ако обаче не сте свикнали открито да флиртувате с мъже, трябва да откажете такава рокля, защото в този случай трябва буквално да излъчвате увереност - това е цялата тайна.