logo

4 цвята дрехи, които ви подмладяват

4 цвята дрехи, които ви подмладяват

Може да скриете всички несъвършенства с лекота

С подходящите дрехи може лесно да скриете всички несъвършенства на външния си вид. Например наднорменото тегло не личи толкова под свободно яке. Панталоните с висока талия пък правят краката да изглеждат по-дълги.

5 неща, които не бива да носите след 30 г.

Не само стилът обаче помага да се скрият несъвършенствата във визията, но и самите цветове на материите. Някои от тях могат да ви направят както по-слаби – например черното, така и по-млади.

Какви цветове обаче трябва да носите, ако искате да изглеждате по-млади, красиви и свежи? Обзалагаме се, че не знаете, а следващите редове ще са от полза на всяка дама.

7 детайла, които правят визията ви безлична и скучна

1. Най-важното правило е – максимално много бяло и минимум черно. С възрастта кожата на жените става по-блеза. Това се дължи на забавянето на кръвообръщението. Руменината от бузите на дамите се отдръпва и външният вид става по-малко контрастен.

Поради тази причина е важно жената на средна възраст да има и по-ярки дрехи в гардероба си, но задължително трябва да са налични и белите дрехи.

Бялото съдържа всички седем цвята на дъгата и съответно привлича 7 пъти повече внимание от всеки друг ярък цвят.

10 СНИМКИ, които ни оставят с толкова много модни въпроси

Що се отнася до черното – то абсорбира всички нюанси.

2. Червеното е универсално и подходящо за абсолютно всички жени. Той е провокативна комбинация. Добре е да се комбинира с неутрални цветове.

3. Синьото и жълтото също могат да ви помогнат да свалите няколко от годинките си. Важно е да намерите подходящ отенък. Ако една жена например има кафеви или зелени очи, то тогава е добре да сложи жълта дреха.

 

8 неща, които превръщат всяка жена в стара лелка, а мъжете в чичковци

Ако тя обаче има сини или сиви очи, а може би дори и руса коса, то тогава тя принадлежи към студения цветен тип. Тогава е добре да заложи на светло синьо. Специалисти съветват да се обърне внимание и на модерните люлякови нюанси.

4. Разбира се, може да носите и неутрални нюанси. Бежовият е най-подходящият цвят за жени с по-тъмна кожа или карамелена коса. Кафевият свят ще подчертае тъмните очи на брюнетките.

Експертите препоръчват зеленооките и жените със светлокестеняви коси да залагат и на сиви дрехи./jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

007

007 04.11.2020 11:30

Неграмотници, дошли от село.- Пише се и се произнася - "кафяви", а не "кафеви"...

daaa

daaa 05.11.2020 1:15

do 007 Това ли беше най- важното от статията ! Аман !