logo

5 луксозни неща, които всички искаха, но вече не са на мода СНИМКИ

5 луксозни неща, които всички искаха, но вече не са на мода СНИМКИ

За първи път чантата Louis Vuitton Speedy видя светлината през 30-те години на миналия век, но подлуди жените едва през 2000-та година

Има няколко неща, за които мечтаеха всички момичета преди години. Те са обявени за вечната класика, но ако се появите с тях на събитие, ще се скъсат да ви се подиграват, просто защото не са модерни.

Някои от тях все още са в продажба, а други можете да откриете само в купчините стари дрехи на милионерките. 

Вижте за какво мечтаеха дамите преди десетилетия:  

Speedy на Louis Vuitton
За първи път чантата Louis Vuitton Speedy видя светлината през 30-те години на миналия век, но подлуди жените едва през 2000-та година. Speedy беше една от най-желаните чанти, заедно с легендарния "багет" на Fendi.

Но ако втората чанта все още е в списъците на модните брандове, то Speedy отдавна е загубила статута си. 

Кожата ще е истински хит тази есен! Ето как да я носите, за да сте в крак с модата СНИМКИ

Обувките на Loubotin
Убийствените обувки на Кристиан Луботен малко смущават и плашат със смъртоносните си стилети. Дамите полудяха по един конкретен модел - високи обувки без пръст в "нюд" цвят.

Но бързо променящите се модни тенденции не щадят никого, включително и Louboutin. В допълнение, преди няколко години целият свят рязко се промени и новата вълна от феминизъм освободи момичетата от стереотипа, че за да изглеждаш красиво, трябва да носиш високи токчета.

Анджелина Джоли пак шокира с външен вид, драмата й продължава, но...

Бандажа на Herve Leger
Друго ехо от отминалата мода от 2000-те години са бандажните рокли на Herve Leger. Новата ера на по-пищни модели, деконструкция и асиметрия не дава никакъв шанс да върнете такива рокли в гардеробите на жените.

Тези модни дрехи съсипват фигурата, не ги обличайте

Затова ви съветваме да ги забравите, като кошмар и да обърнете внимание на по-модерните облекла с интересен дизайн и кройка.

Шал на Louis Vuitton/Gucci
Преди няколко години много момичета мечтаеха да получат заветния шал или т.нар. "шал с монограма" Gucci или Louis Vuitton. Този аксесоар беше направен от високо качествена коприна и веднага стана световен хит.

Голямото желание и малките бюджети тласнаха момичетата да купуват реплики, в резултат на което всички започнаха да носят този тип шалове. Тенденцията бързо се превърна в антитренд.

Всяка жена трябва да има тези дънки в гардероба си

Балетните пантофки на Chanel
Едно време балетните обувки Chanel бяха изключително популярни и се носеха от всички дами в хайлайфа. Ако тези обувки все още заемат място в сърцето ви, тогава препоръчваме да преместите вниманието на вектора от нелепи балетни обувки към подобни обувки с ниски ток Chanel. 

 

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

Коментирай