logo

5 неща, за които отдавна е срамно да питате стилистите

5 неща, за които отдавна е срамно да питате стилистите

Всяка уважаваща себе си дама държи изключително много на външния си вид. Разкрасителните процедури, на които се подлагаме, са нищо в сравнение с времето, което отделяме в обиколки по магазините в търсене на стилни дрехи и аксесоари. 

Да си в крак с модата не е никак лесно! Трябва да се съобразяваш с куп правила, да знаеш как да съчетаваш всеки един елемент, за да постигнеш съвършения завършен образ... 

Фешън каналите и лъскавите модни списания предлагат куп екстравагантни идеи, които улесняват живота на съвременната жена. Но предизвикват и много въпроси, на които отговор могат да дадат само специалистите. 

Със сигурност в главата ви се въртят много модни въпроси. Днес ще ви посочим 5 неща, за които отдавна е срамно да се пита!

Как да носим червен чорапогащник

На пръв поглед ви се струва, че изборът на червен чорапогащник е много смело решение, но истината е, че той подхожда отлично на всеки образ. Страхуваш се? За да преодолееш първата бариера, просто опитай да се абстрахираш от цвета и го обуй с кожена пола или коктейлна рокля.

Вярно ли е, че бежовият цвят разкрасява?

Един от най-простите начини да изглеждате на 100%, е активно да използвате бежовия total look. Той ще ви отдели от тълпата много по-бързо, отколкото ако сте облечена в светли цветове. Бежовите оттенъци стоят добре както на хора с тен, така и на такива, които отдавна не са ходили на плажа.

Суитшъртът спортна дреха ли е?

Суитшъртът отдавна не е само спортна дреха. Стилистите обичат да го съчетават с къса плисирана пола или панталони. Освен това суитшъртът може да се балансира с някоя друга ярка дреха, например пола с пайети или кожени панталони.

С какво да съчетаем моряшката фаленлка?

Това е универсална дреха, която може да се комбинира с всичко. Едно от най-удачните съчетания обаче е с бели панталони.

Допустимо ли е розовото в гардероба на по-възрастни жени?

Дойде „La vie en rose” и вече можете смело да си позволите да купувате розови дрехи не само за дъщеря си, но и за себе си. Дизайнерите позволяват да съчетавате този „забранен” цвят с всичките му отенъци. Предлагаме ви да се възползвате от случая и да се потопите в света на Барби. /jenata.blitz.bg

Коментирай