logo

5 ретро неща от 2000 г. ще са истински хит през 2022 г. СНИМКИ

5 ретро неща от 2000 г. ще са истински хит през 2022 г. СНИМКИ

Не забравяйте, че времето лети неусетно, но модата е вечна

Казват, че всичко ново е добре забравено старо! Да, това сякаш важи с пълна сила за модата.

Доказателство са и последните модни тенденции. Оказа се, че тази година куп дрешки и аксесоари, които бяха супер модерни през 2000 година, се връщат на мода.

Това са най-големите модни грешки

„Да, подигравахме се на вида си от преди 20 годни, но ако не сте изхвърлили дрехите си от тогава, то си заслужава да ги преровите и отново да ги върнете в гардероба си, защото те ще са супер актуални през 2022 година“, категорични са модните експерти.

Дънки с ниска тали и супер широки крачоли, пайетинии малки чанти, ярки дрешки – всичко това сега отново е актуално.

Дънки с ниска талия и широки крачоли

Спомняте ли си как всички носеха дънково яке и дънки? През последните 20 години тази комбинация беше определена за „безвкусица“, но сега отново се завръща на мода. „Защо? Защото е удобно и красиво!“, казват модните експерти.

Специално споменаване заслужават дънките с ниска височина и широки крачоли, които също се върнаха на рафтовете на магазините. А също и дънки с кристали, „скъкани“, апликации, пайети, дантели, клинове и т.н. Като цяло всичко, за което мама би ви се скарала преди 20-22 години, вече може да носите смело – отново е на мода.

Ярки топове и тениски

Сещате ли се за онези шарени тениски и топове от преди години? Тя бяха супер впити по тялото ни и в идеалния случай толкова къси, че коремът ни бе на показ. Някои от тях бяха с щампа на музикални групи или с кристали. Е, сега пак са актуални.

Розов цвят

Най-накрая целият свят осъзна, че светската лъвица Парис Хилтън е богинята на стила. В чии други тоалети виждате толкова весело розово?

Това ще е модният хит на 2022 година

Малка дамска чанта

Малките чанти, с които ходеше редовно Кари Брадшоу от „Сексът и градът“ сега отново са на мода. Да, те побират само червило и телефон, но са стилни. И помнете – колкото по-шарени са, то толкова по-добре.

Ето как да носите пуловер без ръкави и да изглеждате стилно СНИМКИ

Ярък грим

Сини сенки, очна линия, блясък и още блясък за устните и очите? Защо не! Ярките цветове като цяло са една от най-добрите характеристики на стила от 2000 г., но сега пак са актуални.

Как да носите стил на 2000 г. и да изглеждате модерно?
Тайната е да използвате само едно нещо от старата епоха в тоалета си, а останалите да изберете според модата. Например, вземете ярък топ и го носете под модерен костюм. Или облечете неутрална рокля и се гримирайте в духа на любимите си комедии от началото на 2000 г.  jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай