5 зимни аксесоара, които изглеждат евтино и безвкусно

5 зимни аксесоара, които изглеждат евтино и безвкусно

От много години те не са актуални и нямат място в гардероба ви

Аксесоарите са завършек на всяка визия, затова и от тях зависи дали ще изглеждаме стилно, или не. 

И докато през по-топлото време на годината намирането на идеалния аксесоар е лесна задача, през зимата нещата стоят по малко по-различен начин. 

В студените дни допълваме аутфита си с шапки, шалове, ръкавици. Някои правят акцент върху тях, избирайки ярки и нестандартни модели като ушанки или качулки, други пък залагат на класиката, за да не сгрешат.

Колкото и тенденции да има и колкото и често да се връщат при нас, някои аксесоари отдавна не могат да се нарекат стилни. И едва ли някога отново ще се завърнат на модния пиедестал. 

Тези ботуши крещят, че нямате вкус СНИМКИ

Ето кои модели шапки, ръкавици и шалове от много години не са актуални и през 2023-та определено нямат място в гардероба ви:

Шапка с помпон

По някаква причина шапката с помпон се смята за много романтична и сладка вещ, която придава на момичето женственост, лекота и нежност. Това може да е било така през 2010-та, но през този зимен сезон подобни модели изглеждат натруфени и твърде семпли.

Сега е актуална топлата обемна шапка с едра плетка без никакви декорации, защото днес ценим минимализма и лаконизма във всичко.

Комбинирани ръкавици 

Когато избираме ръкавици, по правило не мислим за стила и как ще се впишат във визията ни. Най-важното е да топлят. 

Въпреки това, ако искате да изглеждате още по-ефектно и скъпо тази зима, си струва да се обзаведете с идеалния модел.

Тези аксесоари отдавна не са на мода, забравете за тях!

Комбинираните ръкавици, които съчетават както различни материали, например трикотаж и кожа, така и цветни вложки - каре и едноцветни, се смятат за проява на лош вкус. По-добре обърнете внимание на универсалните кожени продукти, които ще се впишат идеално към всяко зимно облекло.

Кожени ушанки 

Кожените ушанки пак се върнаха на мода и може да ги видите на главите на всички модерни дами. Не забравяйте обаче за разликата между сезонните тенденции и стила: първото е мимолетно, а второто остава с нас дълги години.

По-добре останете верни на класиката и тази зима изберете кокетна вълнена или кашмирена шапка, която никога няма да излезе от мода и ще ви служи години наред.

Снуд

Този шал беше популярен преди 10 години. Тогава ни харесаше, че в гардероба на всяка жена има наистина топъл шал, който е лесен за използване.

Всички връзваме шала си грешно, ето как да го носим ВИДЕО

Колкото и удобен и комфортен да е този стил, той е демоде и безвъзвратно остарял. Той беше заменен от обемния шал, с който може да се увиете и който ще ви предпази от студените ветрове. Изберете ярък модел, увийте го около врата си и няма да съжалявате! 

Обемни ръкавици

Въпреки че тази зима всички трендсетъри носят големи ръкавици от кожа или найлон, по-добре е да ограничите употребата им само в ски курортите или за зимни забавления. 

Градът изисква различен стил - класически и минималистичен. Обикновените кокетни ръкавици винаги са изглеждали и ще изглеждат по-женствени и елегантни. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

 

Коментирай